DANAS Kurir ima poseban poklon za svoje čitaoce – dodatak TV Ekran i IKONU SVETOG ILIJE!
Foto: Kurir

DANAS Kurir ima poseban poklon za svoje čitaoce – dodatak TV Ekran i IKONU SVETOG ILIJE!

Zabava -

Kurir vam donosi izvanredan paket – najnoviji broj dodatka TV Ekran i ikonu Svetog Ilije. Sveti Ilija, poznat kao prorok i gromovnik, jedan je od najvažnijih svetaca u hrišćanskoj tradiciji, koji simboliše snagu, hrabrost i pravdu. Njegova ikona donosi blagoslov i zaštitu svakom domu.

Ikona Svetog Ilije je izvanredan dodatak vašem prostoru, jer donosi osećaj duhovnog mira i snage. Lik Svetog Ilije na ikoni podseća na njegovu moćnu ulogu u borbi protiv zla, pružajući utehu i nadu svim vernicima. Veruje se da ikona Svetog Ilije štiti domove od nevremena i drugih nedaća.

Pored toga, uživajte u dodatku TV Ekran, koji vam donosi najnovije vesti iz sveta televizije, filmova i serija. Uživajte u intervjuima s poznatim glumcima, najavama novih serija i filmova, kao i svim potrebnim informacijama da ostanete u toku s najnovijim trendovima i događanjima na malim ekranima.

U novom broju TV Ekrana čitajte:

Igor Đorđević: Sve prave prilike došle su mi kad treba: Tek što je završio snimanje nastavka serije „Bunar“, glumac, koji se u njoj dokazao i kao reditelj i scenarista, otkriva šta mu je donelo životno doba kad je u punoj snazi

Radivoje Bukvić: Posle letnjih festivala, u Francuskoj snimam novi film „Golub“

Cvijeta Mesić: Dosta scena u „Miholjskom letu“ delim sa svojim psom Vitom

Kurir
foto: Kurir

Kurir - uvek uz vas s vrednim poklonima i inspirativnim sadržajem!

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track