Nekada nije strašno ako se opustite tako što igrate igrice. Naravno, nemojte da preterujete. Zaronite u prošlost i oživite čaroliju retro igara uz ovu fenomenalnu konzolu sa igricama! U setu dobijate DVE dve konzole – crvenu i plavu, dizajnirane u stilu klasičnih Game Boy konzola, pružajući vam autentično iskustvo retro gaminga sa modernim dodirima.

Mini konzola sa igricama spaja nostalgiju sa modernom tehnologijom, pružajući nezaboravno iskustvo kako veteranima retro gaminga tako i novim generacijama.

1.-mini-konzola.jpg
promo 
foto: Promo

Sa samo jednim džojstikom, ove mini konzole vam donose pravu atmosferu retro igara, budeći u vama uspomene na nezaboravne gaming avanture. Proširite svoje igračko iskustvo povezivanjem mini konzola na vaš televizor. Transformišite vaš dom u pravu gaming arenu i podelite radost igranja sa porodicom i prijateljima.

2.-mini-konzola.jpg
promo 
foto: Promo

Zahvaljujući brzom punjenju baterije za samo 3 sata, možete uživati u neprekidnom i bezbrižnom igranju. Nema više prekida zbog ispražnjenih baterija! Crvena i plava mini konzola, inspirisana klasičnim Game Boy konzolama, dodaje dašak retro šarma vašem gaming kutku. Mini konzola dolazi sa raznovrsnim izborom igara, omogućavajući vam da uživate u različitim žanrovima i avanturama.

Osetite čaroliju prošlosti i podelite je sa svojim najbližima, stvarajući nezaboravne trenutke i uspomene. Bez obzira da li ste odrasli uz ove igre ili ste tek otkrili čaroliju retro gaminga, ovaj set vam pruža nezaboravno putovanje kroz vreme koje će vas vratiti u dane kada su se igre igrale sa čistim uživanjem i strašću.

Spremite se za avanturu sa mini konzolama i ponovo otkrijte radost igara iz prošlosti! Možete ih poručiti online OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Promo