LJUBAV POBEĐUJE – LISTA SANJALICE: Pronađite snagu u svojim snovima samo uz Kurir u subotu, 24. avgusta, uz novi ljubavni roman
Foto: Kurir

LJUBAV POBEĐUJE – LISTA SANJALICE: Pronađite snagu u svojim snovima samo uz Kurir u subotu, 24. avgusta, uz novi ljubavni roman

Zabava -

U vrtlogu života, gde su izazovi stalna pojava, ljubav pronalazi način da pobedi. U novom romanu “Lista sanjalice”, pratimo priču o mladoj ženi čiji su snovi ispisani s nadom postali njen vodič kroz sve prepreke koje je život stavio pred nju.

Svaka stavka na njenoj listi bila je simbol nade, snova koji su, iako ponekad delovali nedostižno, bili njena svetlost u tami. Čak i kada su slova na papiru počela da blede, snaga tih snova ostala je nepromenjena, vodeći je napred. Nije ništa brisala ni dodavala. Ta lista bila je njen podsetnik na ono što je zaista važno, na male stvari koje su joj davale snagu da nastavi.

Kurir, ljubavni roman
foto: Kurir

Kada bi se našla na raskrsnici, kada bi joj ponestalo snage, setila bi se male Sare i njene liste snova. Ali sada na toj listi nije bila sama – tu je bio i on, stvaran i prisutan, i ljubav koja je ispunjavala sve praznine. Zajedno, suočavaju se sa izazovima, koristeći ljubav kao ključnu snagu koja pobeđuje sve.

"Lista sanjalice" dirljiva je priča o veri u snove, o istrajnosti i o ljubavi koja se ne predaje. To je priča o tome kako i naizgled neostvarivi snovi mogu postati stvarnost kada u njih verujete svim srcem. Uronite u ovu inspirativnu priču koja će vam pokazati da ljubav zaista može pobediti sve.

Ne propustite priliku da pročitate ovaj roman, ekskluzivno uz Kurir!

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track