PRAVI MUZIČKI SPEKTAKL U HYATT REGENCY KOTOR BAY RESORTU: Hari Mata Hari priredio pravi muzički spektakl, pevalo se horski
Foto: Promo

PRAVI MUZIČKI SPEKTAKL U HYATT REGENCY KOTOR BAY RESORTU: Hari Mata Hari priredio pravi muzički spektakl, pevalo se horski

Zabava -

Hari Mata Hari je priredio pravi muzički spektakl u hotelu Hyatt Regency Kotor Bay Resort, prolazeći pesmama kroz sve periode svoje višedecenijske karijere na pop sceni.

Pevalo se horski: Kao domine, Bosanac, Oktobar, Svi moji drumovi, Azra, Drumovi, Ti znaš sve, Emina, Javi se, Ne lomi me, Ruzmarin i mnoge druge pesme, a Hyatt Summer Stage-a se pretvorila u pravi plesni podijum.

Hari Mata Hari
foto: Promo

Koncert koji je zakazan za 7. septembar je poslednji u nizu Hyatt Summer Stage-a.

Toga dana Hyatt Regency Kotor Bay Resort biće domaćin magičnog koncerta jedne od najomiljenijih pop zvezda regiona, Jelene Rozge.

Hari Mata Hari
foto: Promo

Poznata po svom neospornom talentu, emotivnim baladama i energičnim nastupima, Jelena će ovim nastupima ponovo pokazati zašto je miljenica publike već decenijama.

Hari Mata Hari
foto: Promo

Rozga već 28 godina osvaja srca ljubitelja muzike širom Balkana – njena karijera, koju je započela u popularnoj grupi Magazin, obelžena je brojnim hitovima koji su postali nezaobilazni deo svake muzičke liste, a pesme kao što su „Ginem“, „Da li znaš da te ne volim“, „Minus i Plus“, i mnoge druge, obeležile su jednu epohu. Nakon uspešne karijere u grupi Magazin, Jelena je nastavila svoj muzički put kao solo izvođač i nizala uspehe numerama kao što su „Bižuterija“, „Nirvana“, „Cirkus“, „Tsunami“ i drugim, koje su postale evergrin hitovi u čitavom regionu.

Hari Mata Hari
foto: Promo

Njena sposobnost da kroz svoje pesme prenese duboke emocije i stvori posebnu atmosferu na svakom nastupu čini je posebnom i izdvaja je na muzičkoj sceni, a to je nedavno dokazala rekordno rasprodatim arenama širom regiona u okviru turneje „Minut srca mog“, ali i novom hit-numerom „Lavica“.

Karte se mogu kupiti putem gigstix platforme ili pozivom na broj telefon +38267194580

Zlatni sponzori događaja: Hipotekarna banka i Mtel.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track