Pogledajte šta da tražite na pakovanju kada kupujete ovaj proizvod! Na ovo morate obratiti pažnju
Foto: Shutterstock

Pogledajte šta da tražite na pakovanju kada kupujete ovaj proizvod! Na ovo morate obratiti pažnju

Zabava -

Nova tehnologija koja će promeniti industriju toalet papira

Nove tehnologije

Prateći standarde u nove tehnologije, Perfeks uskoro lansira novu tehnologiju proizvodnje toalet papira koja će rezultirati gotovim proizvodom najvišeg kvalilteta u skladu sa svetskim standardima i sertifikatima koje ova kompanija poseduje.

Stručnjaci i moderne tehnologije

Perfeks je okupio vrsni tim stručnjaka koji učestvuju u procesu proizvodnje i koji stvaraju najbolje ubruse i toalet-papire. Oni prate proizvodnu liniju i vode računa da bude ispoštovan „recept“ za savršeni toalet-papir i ubrus. U fabrici postoji i proizvodni pogon samo za obradu celuloze, što znači da u Perfex proizvodima nema ni jedna jedina mrvica reciklaže koja na sebi može imati potencijalno štetne hemikalije.

Kod stvaranja Cotton like serije troslojnog papira postoji posebna mašina za svaki sloj, pošto imaju različite uloge prilikom upotrebe. Spoljni slojevi su izdržljivi, imaju veliku moć upijanja i bezbedni u dodiru sa osetljivom kožom.

Srednji sloj u cotton like seriji je netaknut i savršeno mekan, te tako ima zadatak da pruža dodatnu mekoću koja ne iritira čak ni najosetljivije delove tela.

Takođe, Perfeksove rolne će vam sigurno duže trajati od svih drugih, jer imaju više namotaja! Jednostavno je, celuloza je lakša od reciklaže, pa zato u rolnu iste debljine stane više papira!

Perfeks sve pravi od 100 odsto celuloze

Mnogi proizvođači prave svoje proizvode od mešavine recikliranog papira i celuloze, ali ne i Perfeks. Sam početak proizvodnog procesa kreće od beljene ili nebeljene celuloze, od koje se kasnije prave džambo rolne, a koje se posle namenski „opredeljuju“ ka krajnim proizvodima – toalet-papirima dvoslojnim, troslojnim, ubrusima…

Kada je nešto reciklirano, to znači da je pravljeno od papirnih otpadaka, a na površini raznih recikliranih toalet-papira pronađene su potencijalno opasne hemikalije.

Perfeks ispunjava svetske standarde

Perfeks se može pohvaliti i kontrolisanim tokom proizvodnje koji obuhvata ceo niz – od ulaznih sirovina, a to su vlakna celuloze, pa sve do pakovanja papira u prepoznatljive Perfeks omote. U svemu tome ne postoji nijedan procenat reciklaže već Perfeks zadovoljava FSC standard, koji garantuje kvalitet a istovremeno podstiče odgovorno upravljanje šumama.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track