MONDO PROSLAVIO 20. ROĐENDAN: Veliki jubilej u znaku dobre muzike i veselog druženja
Foto: Mondo

MONDO PROSLAVIO 20. ROĐENDAN: Veliki jubilej u znaku dobre muzike i veselog druženja

Zabava -

Portal MONDO, jedan od najuticajnijih medijskih portala u regionu, ove godine slavi značajan jubilej – 20 godina postojanja.

Pre gotovo 20 godina GPRS, a kasnije i EDGE omogućili su lansiranje MONDO WAP portala, koji je zahvaljujući raznovrsnosti sadržaja veoma brzo stekao poverenje korisnika. Upravo uspeh portala namenjenog korisnicima mobilnih telefona godinu dana kasnije doveo je do lansiranja internet verzije – MONDO veb-portala, koji je vrlo brzo postao nezaobilazna destinacija za sve koji žele da budu u toku s najnovijim informacijama i dešavanjima.

Tokom dve decenije portal je evoluirao od mobilnog formata do jednog od top pet najposećenijih portala u Srbiji. Trudeći se da osluškuje želje i potrebe publike, od jednog malog portala razvio je širok portfolio, uključujući brendove Lepa&Srećna, Sensa, Smartlife, ELLE, YuMama, Stvar ukusa, Wanted, koji danas pokrivaju razne teme i oblasti.

Mondo
foto: Mondo

Proslava uz di-džeja i tortu

Povodom ovog značajnog jubileja organizovana je proslava za sve zaposlene u prostorijama zgrade u kojoj se MONDO nalazi, a urednici i novinari su s kolegama uživali u jedinstvenom muzičkom putovanju i nezaboravnoj atmosferi koju je priredila DJ Miss Millie.

U obraćanju zaposlenima Bojana Zimonjić Jelisavac, direktorka MONDO redakcije, naglasila je važnost zajedništva i posvećenosti koja je omogućila uspeh portala.

1 / 7 Foto: Mondo

– Kada sam se pridružila MONDO timu pre 20 godina, zatekla sam mali, ali izuzetno motivisan tim od desetak ljudi koji su imali jasnu viziju da pruže nešto novo i drugačije. Danas, s timom koji broji više od 50 ljudi, možemo da se ponosimo činjenicom da je naš portal među top pet najčitanijih sajtova u Srbiji. Od skromnih početaka s MONDO WAP portalom, preko uspeha koji smo postigli s mobilnim sadržajem, pa sve do razvoja širokog spektra portala iz današnjeg MONDO portfolija, naš put je bio istinski revolucionaran. Naša sposobnost da osluškujemo želje publike i pružamo im uvek aktuelne i inovativne sadržaje omogućila nam je da zadržimo autentični MONDO duh. Hvala svima na podršci i poverenju koje nam ukazujete – izjavila je Bojana Zimonjić Jelisavac. Kada se slavlje primaklo kraju, donesena je torta, čime je svečano obeležen ovaj veliki MONDO jubilej.

Zahvaljujemo svima koji svoje poverenje ukazuju portalu MONDO.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track