Nakon svečanog otvaranja Plave dvorane Sava Centra 3. septembra, koji je obeležio fantastičan nastup Zdravka Čolića, Beograd je zasijao u punom sjaju. Sava Centar je još jednom potvrđen kao epicentar kulturnih i društvenih dešavanja u gradu, okupljajući elitu iz svih sfera javnog života.

Nakon svečanog otvaranja Plave dvorane, održan je ekskluzivni after-party na kojem su se okupili najpoznatiji gosti iz sveta biznisa, mode i showbizza. Magična atmosfera beogradskog rooftopa, uz muzički set DJ Peppea, stvorila je savršen ambijent za veče stila i elegancije, spajajući glamur i uživanje pod zvezdama Beograda.

20240903332a8325.jpg
promo 
foto: Promo

Među zvanicama su se našla brojna poznata lica poput Ivice Dačića, Lepe Brene, Dragana Bjelogrlića, Saše Žike Jakšića, Petra Strugara, Matee Milosavljević, Marine Ćosić, Ivane Dudić i još mnogih drugih, a veče je proteklo u znaku vrhunske zabave dok su gosti uživali u svakom trenutku uz zanosne ukuse i note Don Julio 1942 tekile.

Don Julio 1942 oličava vrhunac umetnosti destilacije, donoseći jedinstveni luksuz u svaki gutljaj. Kao jedno od najprestižnijih imena u svetu tekile svoju priču započinje 1942. godine, kada je Don Julio González redefinisao način proizvodnje tekile i postavio nove standarde za kvalitet. Sa reputacijom koja nadmašuje vreme i trendove, Don Julio je sinonim za vrhunski užitak i jedan od najpoželjnijih brendova među istinskim ljubiteljima tekile širom sveta.

img-1795.jpg
promo 
foto: Promo

Don Julio 1942 nije samo piće, već i simbol luksuza, namenjen onima koji uživaju u autentičnim i sofisticiranim iskustvima.

Promo