ZARA je donela svoj najnoviji koncept u srce Beograda – u UŠĆE Shopping Center. Ovaj renomirani brend, prepoznatljiv po svojoj eleganciji i inovativnosti, sada pruža još bogatije iskustvo za sve ljubitelje mode u prestonici.

zara-usce-1.jpg
David Mićić 
foto: David Mićić

Novi ZARA koncept nudi jedinstvenu kombinaciju modernih tehnologija i vrhunskog dizajna, čime redefiniše način na koji kupujemo. U prostoru koji odiše čistim linijama, neutralnim bojama, i toplim drvenim detaljima, posetioci će imati priliku da istraže najnovije kolekcije brenda. Radnja se prostire na dva sprata i obuhvata odeljke za žene, muškarce i decu, čineći je savršenom destinacijom za sve generacije. U novouređenoj ZARA radnji kupci će po prvi put moći da uživaju u potpuno novoj dimenziji kupovine uz samoposlužne blagajne.

zara-usce-2.jpg
David Mićić 
foto: David Mićić

Bilo da tragate za savršenim poslovnim outfitom, ležernom kombinacijom za svakodnevne prilike ili nečim glamuroznim za večernji izlazak, nova ZARA radnja u UŠĆU biće vaša nezaobilazna modna stanica.

zara-usce-3.jpg
David Mićić 
foto: David Mićić

Sa željom da obraduje svoje posetioce, UŠĆE Shopping Center vam poklanja šoping vaučere za kupovinu u ZARI, a više informacija možete pronaći na UŠĆE veb-sajtu.

Dobro došli u UŠĆE. Nova ZARA je stigla – i čeka na vas!

Promo