Sinoć je Beograd bio domaćin jedinstvenog muzičkog spektakla – Scott Bradlee's Postmodern Jukebox su na Stadionu Tašmajdanu priredili nezaboravan koncert, koji je trajao puna dva sata. Publika je bila u potpunosti očarana virtuoznim džez interpretacijama nekih od najvećih svetskih hitova, među kojima su se izdvojile obrade pesama poput "Nothing Else Matters" od Metallice i "Flowers" od Miley Cyrus, kao i mnogih drugih.

image00008.jpg
promo 
foto: Promo

U savršenom spoju tradicionalnog džeza i modernih hitova, ovaj jedinstveni sastav je uspeo da oživi bezvremenske melodije, podarivši im novu, elegantnu dimenziju. Beogradska publika, koja je od prve do poslednje note bila u ritmu sa bendom, uživala je u svakoj sekundi ovog magičnog nastupa, a glasne ovacije i dugi aplauzi prolamali su se stadionom nakon svake numere.

image00037.jpg
promo 
foto: Promo

Postmodern Jukebox su pokazali zašto važe za jednu od najfascinantnijih muzičkih atrakcija današnjice, a Beograd će zasigurno dugo pamtiti ovaj koncert koji je spojio prošlost i sadašnjost u ritmu džeza dvadesetih godina prošlog veka, swinga, doo-wopa i Motown-a.

3333.jpg
promo 
foto: Promo

Promo