Jedna od najpopularnijih regionalnih pevačica, Jelena Rozga, održala je nezaboravan koncert u hotelu Hyatt Regency Kotor Bay Resort, čime je na veličanstven način zatvorila serijal manifestacija "Hyatt Summer Stage."

img-9856.jpg
promo 
foto: Promo

U stilu svetskih zvezda, Rozga je zablistala na sceni i oduševila prisutne svojom pojavom. Komplimenti na njen račun stizali su sa svih strana, a ona je, kao prava diva, pre i nakon nastupa izdvojila vreme za obožavaoce, strpljivo pozirajući sa svakim od njih.

„Koliko je samo lepa i normalna. Ostvario mi se san da je vidim uživo i budem na njenom koncertu,” izjavio je jedan od ushićenih gostiju.

img-9854.jpg
promo 
foto: Promo

Tokom koncerta, nizali su se Rozgini hitovi koji traju decenijama, ali najviše ovacija izazvala je njena nova pesma „Lavica,” koju je pevala nekoliko puta na zahtev publike. Plavokosa Splićanka nije krila oduševljenje što je nastupila na ovoj prestižnoj manifestaciji, a prizori sa koncerta ostavili su sve bez daha.

Pored Rozge, na istoj sceni ranije su nastupali Petar Grašo, Nina Badrić, Nataša Bekvalac, Hari Mata Hari i mnogi drugi velikani regionalne muzičke scene.

„Ne mogu opisati koliko sam srećna i uzbuđena! Hvala mojoj najboljoj publici, koja mi svakodnevno pruža bezrezervnu podršku i ljubav,” izjavila je Rozga, vidno zadovoljna što je deo ovog spektakla.

promo Jelena Rozga spektakularnim koncertom zatvorila "Hyatt summer stage" u Kotoru

Koncert u hotelu Hyatt Regency Kotor Bay Resort zasigurno će se dugo pamtiti, a Jelena Rozga je još jednom potvrdila svoj status jedne od najvećih regionalnih zvezda.

Zlatni sponzori događaja: Hipotekarna banka i Mtel.

Promo