Obezbedite na vreme neki od najtraženijih Xiaomi proizvoda uz značajne uštede! Od 1.09. do 30.09. ne propustite neverovatnu ponudu i kupite Xiaomi i Redmi pametne telefone i tablete po odličnim cenama!

Savršen balans između performansi, dizajna i pristupačnosti

Pametni telefoni iz Redmi Note 13 serije donose značajna unapređenja u kameri, ekranu i procesoru, uz elegantan dizajn. Dok su modeli iz ove serije unapređeni u odnosu na prethodne generacije, Redmi Note 13 Pro posebno se ističe zbog svoje izuzetne brzine snimanja i performansi kamere, koje omogućavaju visok kvalitet fotografija i snimaka. Ovaj model, sa moćnim hardverom, impresivnim ekranom i svestranim kamerama, idealan je izbor za one koji traže odlične performanse po pristupačnoj ceni.

Redmi 13C nudi dobar balans između performansi i cene, sa modernim dizajnom i pouzdanim hardverom koji zadovoljava potrebe svakodnevne upotrebe. Ovaj pametni telefon kombinuje moderan dizajn sa snažnim hardverom, te je idealan za obavljanje svakodnevnih zadatka.

Pored telefona iz Redmi Note i Redmi serije, po specijalnim cenama mogu se pronaći i tableti. Redmi Pad Pro i Xiaomi Pad S6 Pro predstavljaju odličan izbor čak i za najzahtevnije ljubitelje tehnologije. Oba tableta dolaze sa novim Xiaomi HyperOS-om, koji omogućava besprekorne performanse, bilo da radite na jednom zadatku ili više njih istovremeno.

Xiaomi 13T i Xiaomi 14 modeli – performanse bez kompromisa

Za strastvene ljubitelje fotografije, Xiaomi 13T, Xiaomi 14 i Xiaomi 14 Ultra nude izvanredne specifikacije zahvaljujući profesionalnim kamerama razvijenim u saradnji sa kompanijom Leica. Kamere ovih modela su opremljene velikim otvorom blende, što omogućava izuzetnu reprodukciju boja, kontrast i rezoluciju, kao i zapanjujuću dubinu snimaka. Xiaomi i Leica su zajedno podigli standarde u mobilnoj fotografiji, što je očigledno na svakoj fotografiji ili snimku koje ovi modeli naprave.

Ne propustite priliku da sebi obezbedite neki od najtraženijih Xiaomi i Redmi telefona ili tableta po specijalnim cenama! Posetite vama najbližu Xiaomi prodavnicu i pronađite svoj savršen uređaj na popustu, samo do kraja septembra!

Više o ponudi možete pronaći na linku.

Promo tekst