Jedan građevinar je naišao na iznenađenje prilikom renoviranja kuće u Notingemu, koje ga je dovelo do suza.

Naime, on je prilikom sređivanja podova pronašao rukom pisane poruke — od kojih je dosta bilo u originalnim kovertama sa poštanskom markom u Birmingemu — datirane početkom 1970-ih.

Kako je dalje otkrio, pisma su bila pisana između Džona Vorda i žene po imenu Bet, dok je hartija ostala u dobrom stanju, uprkos tome što su pisma bila skriveni više od pet decenija ispod kuće u Notingemu.

Iskrene beleške, napisane između maja i oktobra 1971. godine, pokazuju naklonost dvoje mladih ljubavnika u vezi. Pisac govori o zajedničkim vikendima i vraćanju autobusa kući nakon što su njih dvoje proveli vreme jedno sa drugim.

"Dragi moj, Džone..."

- Dragi moj, Džone. Pa dragi, nadam se da si se dobro vratio iz Liverpula. Ne znam kakav ste dan imali, ali ja sam imala užasan dan bez vas. Nisam bila napolju ceo dan. Jednostavno nisam želela da izađem bez tebe. Bio sam sam ceo dan samo misleći na tebe. Zaista si mi nedostajao dragi, jedva čekam vreme kada ćemo zauvek biti zajedno - navodi se u jednom pismu.

- Draga, jedva čekam trenutak kada ćemo biti zajedno zauvek. Volim te više nego što ćeš ikada znati. Bio je to sjajan vikend, samo sam bio sa tobom, ti si sjajna osoba draga i volim te jer si to što jesi, nemoj se nikada menjati i uvek ću te voleti - navodi se u drugom.

Pored pisama su icrteži ljubavnih srca sa imenima Bet + Džon ispisanim na stranicama. Ako su Bet i Džon 1971. godine imali između 16 i 20 godina, sada bi imali između 69 i 73 godine.

Sing je podelio pisma i ulicu gde su pronađena, kako bi se javio srećan par i podelio svoje uspomene.

Kurir.rs/Mirror