Na Kurir Televiziji počela je juče nova sezona, odnosno, jesenja programska šema. Donosimo osvežen program sa jedinstvenim sadržajem, a medju tim sadržajima je i emisija "Sa Žikom po Srbiji ", autora i voditelja Živorada Žike Nikolića.

On je u jutarnjem programu Kurir televizije izrazio svoju sreću zbog početka nove sezone:

366438_240917.02_45_52_07.Still013.jpg
Kurir Televizija 

- Radujem se novoj sezoni. Imamo lepo iskustvo sa prolećnim serijalom, tu smo se oprobali i ispitali dimenzije daljeg kretanja. Imamo lep odaziv publike, ljudima se dopao serijal. Naša želja je bila da obiđemo mala mesta gde retko stižu kamere i novinari. Lepa, fina, fantastična mesta sa zanimljivim ljudima i njihovim idejama koje donose Srbiji. Srbija je neispričana bajka, uvek ima nešto zanimljivo što i novinara sa dugim iskustvom iznenadi.

Iako je njegova ljubav prema ovim mestima koje obilazi u Srbiji očigledna, on kaže da zbog prirode posla do sada nije uspeo da ih istraži baš onako kako bi to on želeo:

Kurir televizija "Srbija je neispričana bajka!" Žika Nikolić spreman za novu sezonu emisije: Snimanje emisije je brz posao, dođemo, obiđemo neku dobru kafanu...

- U prolećnom serijalu sam stigao do nekih mesta gde do sada nisam uspeo da zavirim. Snimanje emisije je brzi posao, dođemo, posetimo neku dobru kafanu, a za ozbiljnije razgledanje nemamo vremena. Na primer, ne mogu da verujem da nisam stigao do okoline Novog Pazara, Petrove Crkve... To je nešto što je na mene ostavilo jedan neverovatan utisak.

Voditelj je istakao i da je ono što je na njega tokom ovog putovanja ostavilo najveći utisak upravo srpsko gostoprimstvo sa kojim se susretao na svojim putovanjima.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Kurir televizija UPOZNAJTE LEPOTE REKE VRBAS SA ŽIKOM NIKOLIĆEM: Stanovnici ovog mesta uživaju u plivanju, ali i sportovima koje nudi ova reka!