Podsetićemo još jednom da je u ponedeljak počela nova, jesenja programska šema Kurir televiziji koja i ove sezone donosi mnogo dobrih i zanimljivih sadržaja, uostalom na to ste i navikli, da je upravo Kurir pravo mesto da se informišete, zabavite i inspirišete.

A među brojnim emisijama je kviz "Mozaik" koji inspiriše i privlači pažnju sve većeg broja zainteresovanih i takmičara,ali i gledalaca, a o tome šta nas čeka u novoj sezoni sve popularnijeg kviza, otkrila je gošća "Pulsa Srbije" voditeljka Danijela Pantić.

Kurir televizija Nova sezona Mozaika na Kurir televiziji, NAGRADNI FOND 1.000.000 DINARA! Voditeljka Danijela Pantić otkrila šta sve izdvaja ovaj kviz od ostalih!

- Uvek se radujem novoj sezoni i uvek krećem iz početka, imamo još bolje nagrade, to je ono što privlači gledaoce i takmičare, igre su ostale iste, svi se mogu prijaviti na Kurir.rs, a fond nagrada je 1.000.000 dinara. Svi koji vole kvizove, žele da provere svoje znanje, imamo šest zabavnih, interaktivnih igara, idealna prilika da naučite nešto novo, da se zaigrate. Odličan je i odaziv takmičara za novu sezonu, većina su muškarci, verovatno zbog matematike. Ljudi biraju Mozaik zato što je zanimljiv, drugačiji, a možda smo za nivo viši po izazovu, znanju, pa kada se tu pobedi, drugačiji je osećaj, tako makar kažu takmičari.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Kurir televizija "NAGRADNI FOND JE VEĆI NEGO IKADA!" Voditeljka pozvala sve da se prijave za osmu sezonu najpopularnijeg kviza "Mozaik"