Šta se kuva u komšijskoj, a šta u vašoj šerpi? Televizijsko kulinarsko takmičenje „Komšiluk“, ljudi spremnih da u timu otkriju svoj način pripreme jela onda kada su motivisani nagradom, ali i zabavno druženje onih koji pored kuvanja vole i igru.

Voditeljski par Radomir Raša Vlačić i Mirka Vasiljević, uz pomoć „predsednice kućnog saveta“ Nataše Aksentijević, koja se ne takmiči, ali može da zasoli takmičenje, zabaviće vas ove jeseni.

U novoj epizodi suočiće se tim jedan, protiv tima pet, odnosno dve dame, Marija i Zorica, protiv Radeta i Gorana. Jelo koje im je zadato su zapečeni brusketi i rolovana ćuretina na kajmaku. 

Kurir televizija Nedeljni pobednik kulinarske emisije odneo 100.000 dinara

Takmičari su obavili kviz kako bi svom saigraču omogućili što bolju nabavku, odnosno više vremena, ali i namirnica. Dame su dale dva tačna odgovora, od tri, dok su muški dali svega jedan tačan odgovor u kvizu. Samim tim, Marija i Zorica imaju prednost, odnosno 80 sekundi za nabavku i tri namirnice dodatno pored osnovnog spiska. Dok Rade i Goran imaju osnovni spisak namirnica i 60 sekunde da iste i pronađu u marketu. 

Dok su ostali takmičari, koji su ovoga puta bili u svojstvu žirija, ocenjivali dekoraciju i ukus samih takmičara, nije moglo da im promakne da muški deo ekipe nije stavio kajmak, odnosno da ga nije našao u nabavci, što je uticalo na finalnu ocenu samog specijaltieta.

S obzirom na to da su tri tima završila sa jednakim brojem bodova, kako bi se proglasio nedeljni pobednik koji će odneti 100.000 dinara, izrečen im je zadatak da uzmu određenu voćku i povrćku koja će biti približna gramaži dva kilograma. U tom zadatku su uspeli Rade i Goran, tako da su kući otišli kao pobednici.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Kurir televizija POHOVANE PALAČINKE I RUSKA SALATA NA POSEBAN NAČIN! Žiri ostao zatečen: Ova porodica je kuvanjem zaradila 10.000 dinara!