Ovih dana smo i zvanično zakoračili u jesen, ali jesen je na Kurir televiziju stigla nešto ranije u okviru nove programske šeme. Današnje gošće "Pulsa Srbije" svakog radnog dana od 07 časova vole da vam požele "dobro jutro" i saopšte najnovije vesti. Uz njih pijete prvu jutarnju kafu, čaj, sokić...

Upravo o novostima na Kurir televiziji pričale su urednica jutarnjeg programa "Redakcija" Snežana Petrović i voditeljka Olja Lazarević.

Lazarević je pričala koga bi želela da ugosti:

Kurir televizija Voditeljke Kurira o tome koga bi najviše volele da ugoste

- Mnogo njih smo već ugostili. Pored naših kolega koji su nam uvek dragi gosti, uvek postoje još neki, kao recimo pojedini ljudi iz državnog vrha koji dosad nisu gostovali kod nas jer imamo veliki broj pitanja za njih. Doduše, ako ćemo skroz da maštamo, onda neka se držimo aktuelnih tema, a ja sam iz nepoznatih razloga opsednuta izborima u Americi, tako da bih u ovom trenutku volela da intervjuišem Trampa. Za to bi morala mnogo dobro da se pripremim.

Petrović je spomenula sa kime bi ona najviše volela da obavi intervju:

- Ništa manje, mi jesmo prepoznatljivi po tome što zastupljujemo dve ili tri strane u priči, tako da, ako smo krenuli od Ukrajine zašto da ne, tu je Tramp ili Bajden, s druge strane Putin, i tu je još neko sa strane poput Erdogana. Ako krenemo od naših prostora, prvo da ugostimo predsednika, a prvo pitanje bi bilo kako je. To bih ga pitala prvenstveno jer ja ne mogu sebe da zamislim u takvoj diplomatskoj misiji i takvim izazovima sa kakvim se Srbija suočava. Logično mi je to prvo pitanje, to mentalno stanje sa čime se suočavate u svakom minutu svoje svakodnevnice, pretpostavljam da je baš izazov.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Kurir televizija Nova sezona Mozaika na Kurir televiziji, NAGRADNI FOND 1.000.000 DINARA! Voditeljka Danijela Pantić otkrila šta sve izdvaja ovaj kviz od ostalih!