U novom formatu Kurir televizije, takmičarskoj emisiji "Komšiluk", čiji su voditelji Radomir Raša Vlačić i Mirka Vasiljević, uz pomoć „predsednice kućnog saveta“ Nataše Aksentijević, danas su se još dva tima takmičila u kuvanju kako bi osvojili nagradu od 1.000.000 dinara.

U današnjoj epizodi takmičili su se timovi broj 3 i broj 4, a zadatak je bio pripremiti piletinu orli i tartar sos, a oba tima su bila veoma optimistična.

KOMSILUK-S01EP08.00_17_10_23.Still001.jpg
Kurir Televizija 

U segmentu emisije gde po jedan član ekipe odgovara na pitanja kako bi osvojio dodatno vreme za nabavku, ali i pravo na više namirnica, tim broj tri je dobio tri tačna odgovora, a tim broj četiri samo jedan tačan odgovor. 

Dok su takmičari pripremali današnje specijalitete, Nataša je sa ostalim takmičarima zadala zadatke za dodatni poen, a ovog puta u pitanju je bilo timsko premeštanje limenki koristeći nekuvane špagete. Ovaj poen odneli su Igor i Vesna, što je bilo iznenađenje sa obzirom da su pobedu do sada obično nosili Luka i Aleksa.

Kurir televizija Takmičenje za dodatni poen u emisiji "Komšiluk"

Ono što je u ovoj emisiji presudilo sudbinu takmičara bio je tartar sos, jer je poslednji poen voditeljke doneo pobedu timu broj tri, Dragani i Zoranu. Tim broj četiri osvojio je samo jedan poen, a priliku da to isprave dobiće već u sutrašnjem izdanju emisije "Komšiluk".

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Kurir televizija Emisija "Komšiluk": Luka se povredio u igrici