Nova, jesenja šema Kurir televizije donosi mnoge novitete, a među njima je i novi termin emisije "Puls Srbije", koja će se od sada emitovati i vikendom u terminu od 12 do 15 časova.

Voditeljke Milica Marković, Kruna Una Mitrović i Anastasija Čanović danas su govorile o svojim nadama za novu sezonu emisije, ali i o svim novitetima koje donose. 

366438_240926.02_41_58_08.Still010.jpg
Kurir Televizija 

- Za vikend smo dobili vremenski produžetak, tako da će biti novih rubrika, dok će stare biti modifikovane - rekla je voditeljka Kruna Mitrović.

Kurir televizija Voditeljke emisije "Puls Srbije" o novitetima u novoj sezoni

Voditeljka Milica Marković rekla je da, iako će ostati verni temama koje interesuju njihove gledaoce, ona se nada vedrijim, društvenim, lepšim temama koje bi emisija mogla da obradi.

366438_240926.02_40_59_14.Still009.jpg
Kurir Televizija 

- Kurir televizija je jedina televizija u regionu koja je tokom leta radila punom parom. Tada televizije uglavnom repriziraju emisije,a mi smo sve vreme imali novi program - rekla je voditeljka Anastasija Čanović.

Anastasija Čanović je takođe najavila da će gledaoci imati priliku i da vide novi enterijer studija, iako i dalje ne sme da otkrije detalje.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Kurir televizija Koje je rešenje za fudbalsku reprezentaciju Srbije? Gosti "Pulsa Srbije" bez dileme: Piksijev zenit je prošao još protiv Portugala