Došao je još jedan petak, a to znači da se proglašava ovonedeljni pobednik zabavne kulinarske emisije "Komšiluk" na Kurir televiziji. Pored dnevnih nagrada od 10.000 dinara, nedeljni pobednik će kući odneti čak 100.000 dinara.

Pred nama je poslednje jelo za ovu nedelju, a timovi koji se takmiče jesu tim 1 i tim 5, odnosno Luka i Aleksa protiv Vesne i Igora. Njihov zadatak je bio da naprave rolat od mlevenog mesa i vitaminsku salatu.

MLD_8470.JPG
Kurir TV 

Što se nabavke tiče, Aleksa je odgovorio tačno na sva tri pitanja u kvizu, dok je Igor znao odgovor na samo jedno pitanje. Samim tim je Aleksa svom timu obezbedio 100 sekundi i šest namirnica mimo standardnog spiska za pomenutu nabavku, dok će Igor i Vesna imati standardni paket namirnica i 60 sekundi za nabavku istih.

Raša je svoj glas dao Luki i Aleksi, takođe i Mirka je dala svoj komentar, a ocena je otišla takođe timu broj jedan. Ovako izgleda ovonedeljna tabela:

Screenshot_5.jpg
Kurir Televizija 

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Kurir TV ITALIJANSKA KUHINJA NA SRPSKI NAČIN! Majka i snajka iznele pred Dušana minestrone supu i lazanje: OVAKO IH JE OCENIO