Urasli nokti na nogama mogu postati ozbiljan problem, naročito u zimskom periodu kada je nošenje zatvorene obuće neizbežno. Mnogi ljudi suočavaju se sa neugodnim bolovima i upalama, a često se operacija čini kao jedino rešenje. Međutim, da li ste znali da postoji inovativan alat koji može rešiti problem uraslih noktiju bez bolnih zahvata ili upotrebe beskorisnih krema i gelova?

Na tržištu se sada pojavio revolucionaran **alat za ispravljanje uraslih noktiju**, koji svojom jednostavnošću omogućava svakome da ovaj problem reši kod kuće. Izgledom podseća na vadičep, ali njegova funkcija je daleko važnija – alat podiže ivice nokta, vraćajući ih u pravilan položaj bez velikih bolova. Vi sami kontrolišete pritisak, čineći postupak što prijatnijim. Ovaj alat koriste i profesionalci u kozmetičkim salonima, ali je savršen i za kućnu upotrebu!

Gde možete nabaviti ovaj čudesan alat?

Alat za urasle nokte možete poručiti **online OVDE** ili pozivom na broj **011/6 888 999**, po izuzetno povoljnoj ceni. Ova investicija će vam se višestruko isplatiti, jer alat možete koristiti godinama kad god se pojavi potreba!

azun1.jpg
Promo 

**Kako se koristi?**

Pre početka tretmana, važno je dezinfikovati nokte, ruke i sam alat. Zakačite kukice sa obe strane nokta. Laganim uvrtanjem matice, postepeno podižite nokat s obe strane. Svakih 10 minuta pojačavajte pritisak, a nakon 30 minuta, izvadite noge iz vode i sačekajte oko 15 minuta da se nokti osuše. Nakon uklanjanja alata, stavite komadić medicinskog pamuka ispod uglova nokta kako biste sprečili infekciju. Pamuk menjajte na svakih nekoliko sati za maksimalnu higijenu.

Ne čekajte da se bol pogorša – **poručite ovaj alat odmah OVDE** ili pozovite **011/6 888 999** i rešite se problema uraslih noktiju brzo i lako!

Promo