"Komšiluk" je kulinarsko takmčarska emisija koja se emituje na Kurir televiziji svakog radnog dana od 11 i 23 časa. Osim što će vas zabaviti, "Komšiluk" će u svakom izdanju otkriti mnoštvo kulinarskih tajni, a voditelji Radomir Raša Vlačić i Mirka Vasiljević neće propustiti da pored kuvanja obezbede užitak za pamćenje. 

U novoj epizodi emisije imali smo priliku da gledamo dobre drugare Vidosava Čolića i Vojina Savića. Vidosav se predstavio i otkrio da dolazi iz Kremana, malog sela u blizini Tare. Otkrio nam je da najviše voli da sprema hladnu supu, dok mu je specijalnost piletina u sosu od pečuraka. Vidosav je spontan i društven, a za sebe takođe kaže i da je avanturista. Vojin je iz Beograda i njegova strast kada je u pitanju kuhinja je italijanska hrana. Samouveren je i željan novog iskustva. Vidosav i Vojin jedan za drugog kažu da su dobri kuvari, ali još bolji prijatelji. Smatraju da se veoma lako dogovaraju i da su timski igrači što im u ovom takmičenju može doneti samo prednost.

Na drugoj strani i u ovom izdanju pojavili su se sada već dobro poznati Ena Francuski i Đorđe Grugurević koji su spremno dočekali nove protivnike. 

KOMSILUK-S01EP17.00_07_06_24.Still006.jpg
Kurir Televizija 

Zadatak za takmičere je bila priprema srpskog specijaliteta đuveča, a takmičari su se pomalo zabrinuto upustili u dalji korak. Oba tima uspela su da tokom kviza odgovre tačno na dva pitanja i time sebi obezbede dodatnih 80 sekundi i tri namirnice preko osnovnog spiska. Takmičari su se potom uputili ka marketu gde ih je dočekala Nataša Aksentijević i iskoristili svoje povlastice.

KOMSILUK-S01EP17.00_17_47_04.Still001.jpg
Kurir Televizija 

Kuvanje je za oba tima proteklo napeto kako je đuveč jelo u kojem se ni jedni, ni drugi nisu oprobali. Vojinu i Vidosavu sama priprema oduzela je mnogo vremena tako da su dekoraciju morali da urade na najjednostavniji način. Ena i Đorđe su kao i do sada pokazali da su uigran tim i korak po korak uspeli da sve završe na vreme.  

KOMSILUK-S01EP17.00_38_24_18.Still002.jpg
Kurir Televizija 

Kao i na kraju svakog izdanja usledilo je glasnje gde su ubedljivu pobedu odneli Ena i Đorđe. Ostali timovi kao i Mirka i Raša svoj poen dali su upravo njima. 

Kurir televizija Pobedničko jelo

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Kurir TV Komšiluk S01EP15