"Komšiluk" je kulinarsko takmičarska emisija koja se svakog radnog dana emituje u terminima od 11 i 23 časa. Voditeljski par Mirka Vasiljević i Radomir Raša Vlačić i u ovom izdanju obezbedili su sjajnu zabavu i na najbolji način ugostili takmičare koji su pokazali svoje kulinarsko znanje. 

U novoj epizodi emisije imali smo priliku da gledamo Slavicu Škorić i Srđana Ilića, brata i sestru iz Beograda. Oboje za sebe tvrde da su gurmani, a otuda su i stekli veliku ljubav prema kuvanju. Smatraju da je to što su odrasli zajedno, pa se odlično poznaju i razumeju njihova prednost. Prijavili su se radi zabave i druženja. Brat i sestra istakli su da očekuju prolazak makar u prvi krug. 

KOMSILUK-S01EP19.00_40_35_15.Still003.jpg
Kurir Televizija 

Na drugoj strani kuvali su Anđela i Jano, spremni da se suprotstave svojim protivnicima i ukrste kutlače. Prijavili su se zbog ljubavi prema izazovima i primamljive nagrade. Obostrani šarm smatraju svojom prednošću. Slatkiši su Anđelin specijalitet, a Jano je taj koji se uglavnom posveti ostatku menija. 

Kurir televizija Ocenjivanje jela u "Komšiluku"

Zadatak za takmičere je bila priprema karađorđeve šnicle, pomfrita i tartar sosa, a takmičari su sa velikim interesovanjem pristupili zadatku. Srđan je tokom kviza uspeo da odgovori tačno na dva pitanja i time svom timu obezbedi 80 sekundi za kupovinu i tri namirnice preko osnovnog spiska. Jano je dao tri tačna odgovora i zaslužio 100 sekudni i 6 dodatnih namirnica. Takmičari su se potom uputili ka marketu gde ih je dočekala Nataša Aksentijević i iskoristili svoje povlastice.

Tokom kuvanja takmičari se nisu susreli sa mnogo problema, uspeli su da zadatak u ovoj epizodi završe i pre predviđenog vremena.

KOMSILUK-S01EP19.00_41_38_06.Still001.jpg
Kurir Televizija 

Kao i na kraju svake emisije došlo je do glasanja. Jano i Anđela odneli su ubedljivu pobedu zahvaljujući glasovima voditelja i ostalih timova i time sebi obezbedili još četiri poena. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

 BONUS VIDEO:

Kurir televizija Dragana i Zoran odneli pobedu u novoj epizodi