Za ljubitelje serija koje prikazuju kompleksne i nesvakidašnje ljubavne priče, stiže pravo osveženje, trenutni hit širom sveta, serija koju ćete gledati na srpskom jeziku, “Veruj u ljubav”. Radnim danima u terminima 15 i 20h, počevši od 16. oktobra, pratićete priču o svojevrsnom ljubavnom trouglu, seriju drugačiju od onih koje ste do sada gledali.


Lia je dvadesetogodišnja devojka, ćerka učitelja, koja je nakon gubitka oca prinuđena da odustane od svog najvećeg sna - da pohađa čuvenu baletsku akademiju u Moskvi. Bez ikakve druge podrške, Lia odlučuje da dođe kod svoje jedine rođake, tetke, koja radi na posedu Vorniku, gde će upoznati Petrua. Zaljubljuje se u njega, ne shvatajući da daje svoje srce čoveku sa složenom prošlošću.
Usred obmane i čežnje, Lia se kreće u turbulentnom ljubavnom trouglu prepunom izdaje. Ko je, zapravo, Petru, i koga krije u svojoj prošlosti? Dok se tajne otkrivaju, njena borba i saznanja stavljaju na test ogromnu ljubav i strast koja je buknula između njih dvoje.
Serija “Veruj u ljubav” u prvi plan stavlja jedinstvenu ljubavnu priču, koju testiraju izdaje i laži. U pokušaju da trijumfuje, prava ljubav nailazi na mnoge prepreke i opasnosti. Hoće li snaga sudbine biti dovoljna za srećan kraj?


Ne propustite priliku da uronite u svet ljubavi, intriga i borbe – “Veruj u ljubav” stiže na Kurir televiziju!