BEO Shopping Centar sinoć je bio poprište uzbudljivog Skechers 3 na 3 turnira, gde su se takmičile glumačke zvezde Viktor Savić, Aleksandar Radojičić i Marko Todorović, kao i mladi basketaši - Gole Novak, Nikola Lazić, Nikola Kovačević, Njegoš Milović i Igor Jokić. Publika je uživala u dinamičnoj borbi, ali i u atraktivnim aktivacijama, dok su Skechers košarkaške patike briljirale na terenu.

DV772155.jpg
Promo 

Odlučnost brenda Skechers da postane ozbiljan igrač na košarkaškom tržištu, dodatno potvrđuje skorašnja saradnja sa NBA zvezdama poput Joela Embiida, Terrencea Manna i Juliusa Randlea. Posebnu pažnju posvetili su i ženskim modelima, potvrđujući to saradnjom sa košarkaškom ikonom Rickeom Jackson. Ovim potezom, Skechers ne samo da širi svoj uticaj u svetu sporta, već redefiniše pristup dizajnu sportske obuće, nudeći balans performansi, udobnosti i stila. Saradnje sa Joelom Embiidom, dominantnim centrom Philadelphia 76ers-a, kao i sa istaknutim igračima poput Manna, Randlea i Rickeae Jackson, jasno ilustruju vrednosti koje Skechers želi da predstavi kroz ovu liniju patika. Kombinacija snage, agilnosti i tehničke preciznosti ovih sportista zahteva obuću koja pruža izdržljivost, maksimalnu podršku i udobnost — kvalitete koje Skechers uspešno integriše u svoju najnoviju kolekciju.

DV771429.jpg
Promo 

Napredne Skechers tehnologije koje su već pokazale izuzetne rezultate u drugim sportskim disciplinama, prilagođene su sada i za košarkaški teren i omogućavaju vrhunsku podršku stopalu i amortizaciju. Još jedan ključni aspekt ove linije je dizajn. Skechers je zadržao prepoznatljiv stil koji kombinuje moderni izgled i funkcionalnost. Svi modeli iz ove linije dolaze u upečatljivim kombinacijama boja, koje se odlično uklapaju uz svačiji stil, bilo da su profesionalci ili rekreativci koji samo žele da se zabave na terenu.

DV771288.jpg
Promo 

Ako razmišljate za koga su rezervisani novi modeli Skechers košarkaških patika - budite bez brige. One su namenjene svima onima koji vole košarku, uz to traže patike koje su udobne i mogu se uklopiti uz svačiji stil. Skechers ostaje veran svojoj filozofiji udobnosti, dok nas iznova oduševljava sve modernijim dizajnom. Sinoć smo se uverili u to u BEO Shopping Centru, a ako tragate za cool i modernim patikama koje ispunjavaju sve kriterijume udobnosti - isprobajte ih i uverite se i vi.

DV771144.jpg
Promo 

Promo