"Komšiluk" svakog radnog dana u terminima od 11 i 23 časa na Kurir televiziju donosi kulinarsko takmičarsku atmosferu. Osim što uz pomoć takmičara otkriva mnoštvo tajni iz kuhinje, voditeljski par koji čine Radomir Raša Vlačić i Mirka Vasiljević svojim gledaocima obezbeđuje veliku dozu zabave i uživanja. 

U novoj epizodi ove emisije koja je velikom brzinom osvojila vaša srca, danas ste gledali Margaretu Milanović i Veru korsu. Vera i Margareta se druže oko pet godina, a upoznale su se na rođendanu zajedničkog prijatelja. Dele veliki broj zajedničkih interesovanja, među kojima je i ljubav prema kuvanju, a kako kažu najviše od svega vole da kuvaju za svoje ukućane. Margareta i Vera prijavile su se za takmičenje radi novog iskustva, zabave i sticanja veština u novim receptima. Kao prednost njihovog tima izdvojile su to što se toliko dobro poznaju, da se može reći kako jedna drugu dopunjuju. 

KOMSILUK-S01EP22.00_01_06_11.Still005.jpg
Kurir Televizija 

Tim protiv kojeg su se takmičile Margareta i Vera činili su braća Stefan Stojanović i Milan Milojević, koji su u ovoj epizodi imali svoju premijeru u ovom takmičenju. Njih dvoje su na samom početku vrlo samouvereno otkrili da iščekuju pobedu i da je pre svega to bio razlog za njihovo prijavljivanje. Svojom prednošću smatraju takmičarski duh kao i odlično poznavanje kulinarstva. Stefan je za svoj tim preuzeo ulogu glavnog kuvara dok je Milan tu kako bi mu pružio što više pomoći i olakšao ovo iskustvo. 

KOMSILUK-S01EP22.00_25_41_03.Still004.jpg
Kurir Televizija 

Zadatak za takmičare u ovoj epizodi bila je teleća kapama, što je u studiju izazvalo veliku zabrinutost. Stefan i Milan odmah su istakli kako prvi put čuju za ovo jelo, dok su se njihove protivnice ipak pohvalile kako su donekle upoznate sa njim. Tokom kviza timovi su pokazali vrlo dobro znanje iz oblasti kulinarstva. Stefan je dao tri tačna odgovora i time svom timu obezbedio 100 sekundi za nabavku i šest namirnice preko osnovnog spiska. Vera je dva puta odgovorila tačno na postavljena pitanja i time zaslužila 80 sekundi za nabavku i tri dodatne namirnice. Nataša Aksentijević dočekala je takmičare u marketu i pobrinula se da atmosfera tokom kupovine bude manje napeta.

Oba tima pokazala su da tokom kuvanja nema mesta za paniku. Ni činjenica da se prvi put upuštaju u pripremu zadatog jela nije ih sprečila da profesionalno pristupe zadatku.

KOMSILUK-S01EP22.00_36_31_09.Still002.jpg
Kurir Televizija 

Kada je došlo vreme za ocenjivanje vrlo brzo je bilo jasno da Margareta i Vera odnose pobedu. Mirka Vasiljević i Radomir Raša Vlačić složili su se oko odluke i svoje poene dodelili upravo njima.

Kurir televizija Ocenjivanje takmičara u Komšiluku

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

 BONUS VIDEO:

Kurir televizija Proglašenje nedeljnog pobednika u "Komšiluku"