Za ljubitelje serija koje prikazuju kompleksne i nesvakidašnje ljubavne priče, stiže pravo osveženje, trenutni hit širom sveta, serija koju ćete gledati na srpskom jeziku, “Veruj u ljubav”. Od danas, radnim danima u terminima od 15h premijerno i od 20h reprizno, pratićete priču o svojevrsnom ljubavnom trouglu, seriju drugačiju od onih koje ste do sada gledali.

22.jpg
Kurir Televizija 


Lia je dvadesetogodišnja devojka, ćerka učitelja, koja je nakon gubitka oca prinuđena da odustane od svog najvećeg sna - da pohađa čuvenu baletsku akademiju u Moskvi. Bez ikakve druge podrške, Lia odlučuje da dođe kod svoje jedine rođake, tetke, koja radi na posedu Vorniku, gde će upoznati Petrua. Zaljubljuje se u njega, ne shvatajući da daje svoje srce čoveku sa složenom prošlošću.

44.jpg
Kurir Televizija 


Usred obmane i čežnje, Lia se kreće u turbulentnom ljubavnom trouglu prepunom izdaje. Ko je, zapravo, Petru, i koga krije u svojoj prošlosti? Dok se tajne otkrivaju, njena borba i saznanja stavljaju na test ogromnu ljubav i strast koja je buknula između njih dvoje.
Serija “Veruj u ljubav” u prvi plan stavlja jedinstvenu ljubavnu priču, koju testiraju izdaje i laži. U pokušaju da trijumfuje, prava ljubav nailazi na mnoge prepreke i opasnosti. Hoće li snaga sudbine biti dovoljna za srećan kraj?

Kurir Televizija Veruj u ljubav


Ne propustite priliku da uronite u svet ljubavi, intriga i borbe – “Veruj u ljubav” je stigla na Kurir televiziju! Gledajte prvu epizodu serije koju ćete lako zavoleti, danas od 15h.