Pop pevač Sergej Ćetković, jedan od najvoljenijih izvođača u regionu, oborio je sve rekorde rasprodavši pet uzastopnih koncerata u prestižnoj zagrebačkoj dvorani "Vatroslav Lisinski". Publika u Zagrebu uživala je u nezaboravnim večerima punim hitova, dok su mu na sceni kao specijalni gosti pridružile poznate pevačice Nina Badrić, Jelena Rozga i Jelena Tomašević.

Jelena Tomasevis i Sergej Cetkovicjpg.jpg
Promo 

„Mi smo dugogodišnji prijatelji i uvek se rado odazivam Sergejevom pozivu, ma gde god bila,“ izjavila je Jelena Rozga, koja je nastupila sa Ćetkovićem druge i treće večeri, zajedno izvodeći pesmu "Prsten na sto."

0071_Sergej_Lisinski_02_EO5A2444.jpg
Promo 

Treće večeri, publika je imala priliku da uživa u raskošnom nastupu Jelene Tomašević, koja je podelila svoju radost zbog prilike da nastupa sa Sergejem:

„Zagreb je sinoć bio centar sveta. Hvala ti, dragi moj Sergej, na pozivu da pevamo zajedno! Ponosna sam na tebe i na sve što postižeš“, izjavila je Jelena.

Nina Badrić, Jelena Rozga i Jelena Tomašević gošće Sergeja Ćetkovića Autor: Promo

Sergej Ćetković ove godine slavi 25 godina izuzetno uspešne karijere, a osim Zagreba, ovu značajnu godišnjicu obeležiće i serijom koncerata u Beogradu. Prvi koncert u Sava Centru rasprodat je u rekordnom roku, dok su ulaznice za drugi koncert, zakazan za 14. decembar, još uvek dostupne putem online platforme Efinity i na prodajnom mestu u Sava Centru.

IMG_9377(1).JPG
Promo 

Ne propustite priliku da u najlepšoj koncertnoj dvorani na Balkanu uživate u hitovima “Pogledi u tami”, Kad bi htjela ti”, “Nek te ljubav dočeka”, “Pola moga svijeta”…

Promo