"Komšiluk" je kulinarsko takmčarska emisija koja se emituje na Kurir televiziji svakog radnog dana od 11 i 23 časa. Osim što će vas zabaviti, "Komšiluk" će u svakom izdanju otkriti mnoštvo kulinarskih tajni, a voditelji Radomir Raša Vlačić i Mirka Vasiljević neće propustiti da pored kuvanja obezbede užitak za pamćenje. Kao i svakog petka proglašava se dugo iščekivani pobednik takmičarske nedelje. Ko je od timova odneo najviše simpatija svojim kulinarskim umećem imali smo priliku da saznamo u današnjoj specijal emisiji.

Sa jedne strane takmišili su se Ivan Obradović i Mihajlo Mihajlović, očuh i sin. Smatraju da su kao tim vrlo smireni i da im to može doneti veliku prednost u takmičenju. Najbolje spremaju specijalitete od mesa, a kako su rekli Mihajlo je bolji kuvar. Prijavili su se pre svega radi dobre zabave i novog iskustva.

Drugi tamičari u današnjem izdanju bili su Stefan Stojanović i Milan Milojević. Dolaze iz Aranđelovca, braća su od tetke, znaju se ceo život. Najviše vole da kuvaju jela sa mesom iz domaće kuhinje, šumadijske pre svega, ali i iz ostalih krajeva. Stefan je po struci kuvar.
Prijavili su se zbog takmičarskog duha, oni smatraju da zaslužuju pobedu. O sebi mogu da kažu da su mladi, ambiciozni, druželjubivi. Njihova prednost, kao tima, je Stefanovo veliko iskustvo u kuhinji.

KOMSILUK-S01EP30.00_11_45_12.Still006.jpg
Kurir Televizija 

Zadatak za takmičere je bila priprema sveže paste sa domaćim pestom i piletinom, a takmičari su sa velikim interesovanjem pristupili zadatku. Stefan je tokom kviza uspeo da odgovori tačno na dva pitanja i time svom timu obezbedi 80 sekundi za kupovinu i tri namirnice preko osnovnog spiska. Mihajlo je dao tri tačna odgovora i zaslužio 100 sekudni i 6 dodatnih namirnica. Takmičari su se potom uputili ka marketu gde ih je dočekala Nataša Aksentijević i iskoristili svoje povlastice.

Tokom kuvanja takmičari se nisu susreli sa mnogo problema, uspeli su da zadatak u ovoj epizodi završe u roku predviđenog vremena.

KOMSILUK-S01EP30.00_39_44_01.Still005.jpg
Kurir Televizija 

Kao i na kraju svake emisije došlo je do glasanja. Mihajlo i Ivan odneli su ubedljivu pobedu zahvaljujući glasovima voditelja i ostalih timova i time sebi obezbedili još četiri poena.

Ovim izdanjem završila se još jedna divna nedelja kuvanja i bilo je vreme za proglašenje najboljeg tima. Vidosav i Vojin osvojivši devet poena u toku ovonedeljnog takmišenja odneli su pobedu i nagradu od 100.000 dinara, a time su se plasirali i u polufinale takmičenja. 

01:55
Ko je ove nedelje u "Komšiluku" zaslužio nagradu od 100.000 dinara? Izvor: Kurir televizija 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

02:57
Lola i Dragica odnele ubedljivu pobedu u Komšiluku! Izvor: Kurir televizija