Svetska muzička zvezda Jasmin Levi, pred svoj gotovo rasprodat koncert u Sava Centru, donosi još jedno iznenađenje za svoju publiku. Danas je objavila muzički spot za pesmu „Mujer“ („Žena“), kako će zvati i njen novi album. Premijera pesme najavljuje njen dolazak u Beograd, gde će 30. oktobra po prvi put u karijeri održati celovečernji koncert u pratnji simfonijskog orkestra Radio – televizije Srbije.

03 Jasmin Levi.JPG
Stars&More 


Nakon što je u oktobru nastupala u prestižnim dvoranama poput „Wiener Konzerthaus“ u Beču i Odenu na Akropolju u Atini, Jasmin će beogradskoj publici prirediti poseban muzički doživljaj, sa novim aranžmanima čuvenih hitova. Koncert organizuje agencija Stars & More, koja je zaslužna i za produkciju njenog predstojećeg albuma.

Pesma „Mujer“ – himna snažne žene

Pesma „Mujer“ već je naišla na sjajne reakcije publike na koncertima, a Jasmin Levi je pesmu posvetila svim ženama sveta. Prema njenim rečima, „Mujer“ odražava ranjivost, ali i snagu koju žene nose u sebi.

04 Jasmin Levi.JPG
Stars&More 

O pesmi, Jasmin je napisala posebnu objavu na svom zvaničnom Instagram profilu, a ovo je deo:

"Moja prva greška u životu bila je što sam mislila da moja sreća zavisi od drugih. Druga, ni malo manja greška, bila je što sam verovala da sam slaba i da bih, bez zaštite drugih, bila potpuno izgubljena u ovom svetu... Mi, žene, smo najjača bića na svetu. Pametne smo, ljubazne, voljene, i mnogo više nego što reči mogu izraziti. Molim te, znaj to i veruj u to."

02 Jasmin Levi.JPG
Stars&More 

Jasmin poziva sve da pogledaju njen novi spot i pesmu „Mujer“, koji su dostupni na svim platformama. Spot možete pogledati ovde

Detalji o koncertu:


Datum: 30. oktobar 2024.
Lokacija: Sava Centar, Beograd
Posebna premijera: Svetska premijera koncerta u pratnji Simfonijskog orkestra RTS-a


Jasmin Levi obećava koncert prepun emocija, te poziva sve ljubitelje njene muzike i one koji žele da čuju nešto posebno da dođu na ovaj jedinstveni događaj. Ulaznice su u prodaji na prodajnom mestu Ticket Vision-a u Sava Centru i online na: https://tickets.rs/tour/yasmin_levy_1504

Promo