U novom izdanju takmičarske, kulinarske emisije "Komšiluk" na Kurir televiziji, kutlače su ukrstili tim broj 1, Dragica i Lola, i tim broj 2, Stefan i Milan.

Voditeljski par Mirka Vasiljević i Radomir Raša Vlačić i u ovom izdanju obezbedili su sjajnu zabavu i na najbolji način ugostili takmičare koji su pokazali svoje kulinarsko znanje, uz obećanje da će ove nedelje njihove veštine biti još bolje nego prethodne.

Sequence 02.00_45_03_11.Still004.jpg
Kurir Televizija 

Lola obožava putovanja, prirodu, da peva i pleše, a kao i prava domaćica i da kuva. Voli da proba nove recepte, eksperimentiše sa ukusima, dodaje nešto svoje autentično i tako pravi magiju. U dogovoru sa drugaricom Dragicom rešila je da se prijavi za "Komšiluk", igra i zabavi u kuhinji i da zajedno pokaže svoje znanje. Žele da nauče neke nove kulinarske trikove i potrudiće se da dodju do finala.

Takmičari tima broj 2 su u svom prethodnom predstavljanju rekli da "zaslužuju pobedu", ali to ipak zavisi od njihove mogućnosti da osvoje svoje komšije svojim kulinarskim umećem.

Današnji zadatak bio je pripremiti grčku musaku od patlidžana, a Lola je istakla da joj je grčka kuhinja omiljena, što bi ovu rundu takmičenja moglo da olakša.

01:46
Ko je današnji pobednik emisije "Komšiluk"? Izvor: Kurir televizija 

 U delu emisije u kom takmičari odgovaraju na pitanja kako bi zaradili dodatno vreme za nabavku, ali i pravo na više namirnica, tim broj 1 dao je tačan odgovor na 3 pitanja, dok je Stefan iz tima broj 2 dao dva tačna odgovora.

Danas su takmičari kako bi osvojili dodatni bod ponovo takmičili u mini-igrici koju je zadala Nataša Aksentijević. Ovog puta, oni su morali da prenesu jaje na kašiki, a poen je odneo Stefan iz tima broj pet.

Dodatni bog, kao i dnevnu novčanu nagradu, odneo je tim broj jedan nakon što je njihov kolač od čokolade i jabuke inspirisao Rašu da i sam stvori svoju verziju ovog zdravog kolača.

Ipak, zakuska nije presudna u takmičenju, već glavno jelo. Ipak, one su se ponovo pokazale kao bolje domaćice, a Raša je njihovu musaku ocenio na sledeći način: 

- Musaka koju su napravile Lola i Dragica zaista podseća na grčku, sem što bešamel sos treba da bude gušći.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

44:09
Komšiluk S01EP27 Izvor: Kurir TV