Nakon uspešne serije Tajne vinove loze, Nebojša Milovanović otkriva koje piće najviše voli da pije

promo

Serija "Tajna vinove loze" za kratko vreme osvojila je srca publike. Snažna drama o sukobljenim porodicama i njihovim tajnama okupila je vrhunske doajene glumačke scene, među kojima je i Nebojša Milovanović, koji tumači ulogu Zorana Tomovića.

promo 
foto: Promo

Glumac ističe da se najbolje oseća kada ima priliku da igra kompleksnu dramsku ulogu, prepunu preispitivanja i duševnih nijansi, poput ove. Pored obaveza u matičnom Jugoslovenskom dramskom pozorištu, kao i na brojnim serijama i filmovima, proslavljeni glumac stiže i da obavlja najvažniju od svih uloga – da bude otac četvoro dece. Ćerke Vera i Nada, i sinovi Stojan i Andrija su snaga, pokretači i večita inspiracija dramskog umetnika i njegove supruge Tijane, koja predstavlja Nebojšin najveći oslonac i podršku. Ipak, pored Tijane, u glumčevom životu i srcu ima prostora i za jednu dunju. Rakiju, naravno.

promo 
foto: Promo

I ne samo dunju, već i krušku, lozu, kajsiju, jabuku, šljivu, pa čak i šargarepu. Iako bi zbog naslova serije u kojoj se spominje vinova loza mnogi pomislili da je Nebojšino omiljeno piće vino, istina je potpuno drugačija. Poznato je da su glumci veliki boemi i da uživaju u kvalitetnoj žestini, uz koju mogu da se opuste i inspirišu.

promo 
foto: Promo

Upravo jedno takvo piće je uvek prisutno na Nebojšinoj polici. Rakija. Kako Milovanović ističe, rakija ga posebno inspiriše i nadahnjuje, jer nijedno drugo piće na taj način ne greje krv i ne budi vatrenu stihiju koja struji čitavim telom. Naravno, rakija ne može biti makar kakva. Ljubitelj je isključivo pravih domaćih rakija pravljenih po tradicionalnom principu, koje u sebi nose duh i tradiciju Srbije. Kako Nebojša navodi, premijere velikih i važnih predstava i drugih glumačkih podviga uvek voli da proslavi kvalitetnom kapljicom sa prijateljima i kolegama, jer jednostavno – valja se! A na pitanje koja rakija mu je apsolutni favorit, kao iz topa odgovara – svaka koja je Akov!

Promo