Letnji odmori su tu - da li ste sastavili spisak za putovanje?

promo

Bezbrižna sunčanja na plaži, ukusne večere pored mora, duge šetnje po starim delovima grada i opuštanje na nekoj od mnogobrojnih planina, znače samo jedno – leto je stiglo! Pored dobre energije, sa sobom morate da ponesete i sve što vam je potrebno za lagodan odmor. Lista stvari za pakovanje je važan podsetnik, a svaka pomoć u njenom skraćivanju je dobrodošla. Imamo dobre vesti: sa svoje liste možete da precrtate dve stvari i - putno osiguranje i roming! I to veoma lako.

Svaki spisak za putovanje sadrži sledeće stavke: dokumenta, novac, odeća, obuća, kozmetika, lekovi, punjači... I u poslednjem trenutku shvatimo da smo zaboravili da uplatimo putno osiguranje! Vremena je sve manje, a ovo iziskuje dodatno. Ukoliko se, iz nekog razloga, naš put otkaže, susrećemo se sa brojnim koracima da bismo povratili novac od uplate.

Zamislite da možete da uzmete i putno osiguranje kod svog mobilnog operatora, u samo par koraka! Pa, ne morate da zamišljate.

Kompanija A1 Srbija je prvi mobilni operator na domaćem tržištu koji je korisnicima omogućio da u okviru NEO23 Travel tarife, imaju pravi „putni paket“, jer sadrži internet za roming i pametno putno osiguranje. Uz laku registraciju, ovo osiguranje se brzo aktivira i nudi pokriće za razne rizike. Pametno putno osiguranje traje 23 dana, koje možete da rasporedite u periodu od dve godine. Ako računamo da prosečan odmor traje oko 10 dana, onda vam je ono dovoljno da pokrije čak dva letovanja.

promo 
foto: Promo

Velika prednost osiguranja je što ga ne plaćate unapred, već putem računa, samo za one dane provedene u inostranstvu. Nije slučajnost što se osiguranje zove pametno, jer se automatski aktivira onda kada pređete granicu i deaktivira kada se vratite u zemlju. U prevodu, ako rešite da produžite ili skratite boravak na moru, ne morate ništa dodatno da tražite, podnosite, uplaćujete... Jedino što je neophodno jeste da vaš telefon bude upaljen, i kada se vratite u Srbiju, biće vam automatski uračunato onoliko dana koliko ste proveli van.

Uz 23 dana Pametnog putnog osiguranja, NEO23 Travel tarifa vam omogućava i pristup internetu uz 23GB roming podataka koje možete iskoristiti u periodu od takođe dve godine.

Sa NEO23 Travel tarifom imate pravi putni paket: putno osiguranje, uvek dostupan internet i saputnika koji će vam pružiti bezbrižan odmor.

Promo tekst