Kurir DANAS ima poseban poklon za svoje čitaoce – dodatak TV Ekran i TERMOMETAR!

Kurir

Kurir poklanja svojim čitaocima dodatak TV Ekran i TERMOMETAR!

Ovog petka, uz svaki primerak dnevnih novina Kurir, dobićete dva korisna poklona. Prvi je najnoviji broj dodatka TV Ekran, koji vam donosi sveže vesti iz sveta televizije, filmova i serija. Otkrijte ekskluzivne intervjue, recenzije i najave novih emisija koje će vas držati u toku sa svim aktuelnostima s malih ekrana.

Pored toga, kao poseban poklon, dobićete termometar, neophodan alat za svaki dom. Bez obzira na to da li ga koristite za proveru temperature prostora, vode ili nečeg drugog, ovaj termometar je praktičan dodatak koji će vam pomoći da uvek budete sigurni u tačnost temperature.

Ne propustite priliku da obogatite svoj dom ovim korisnim poklonom i da se informišete o najnovijim dešavanjima u svetu zabave. Nabavite svoj primerak dnevnih novina i uživajte u dodatku TV Ekran i praktičnom termometru.

Kurir 
foto: Kurir

U novom broju TV Ekrana čitajte:

Mirjana Karanović: Uz glumu zaboravim na sve probleme: U susret svetskoj premijeri autorskog filma „Majka Mara“, dramska umetnica govori o izazovima s kojima se suočila u svojoj impresivnoj karijeri

Bogdan Diklić: Napisao sam neke replike za film „Maratonci trče počasni krug“

Anja Tejlor-Džoj: Kad sam bila mala, sanjala sam da igram superheroja

Kurir - uvek uz vas s vrednim poklonima i ekskluzivnim sadržajem!

Kurir.rs