Vrlo dobri telefoni po još nižim cenama Sjajni popusti najtraženijih Xiaomi proizvoda tokom celog septembra

promo

Obezbedite na vreme neki od najtraženijih Xiaomi proizvoda uz značajne uštede! Od 1.09. do 30.09. ne propustite neverovatnu ponudu i kupite Xiaomi i Redmi pametne telefone i tablete po odličnim cenama!

Savršen balans između performansi, dizajna i pristupačnosti

Pametni telefoni iz Redmi Note 13 serije donose značajna unapređenja u kameri, ekranu i procesoru, uz elegantan dizajn. Dok su modeli iz ove serije unapređeni u odnosu na prethodne generacije, Redmi Note 13 Pro posebno se ističe zbog svoje izuzetne brzine snimanja i performansi kamere, koje omogućavaju visok kvalitet fotografija i snimaka. Ovaj model, sa moćnim hardverom, impresivnim ekranom i svestranim kamerama, idealan je izbor za one koji traže odlične performanse po pristupačnoj ceni.

Redmi 13C nudi dobar balans između performansi i cene, sa modernim dizajnom i pouzdanim hardverom koji zadovoljava potrebe svakodnevne upotrebe. Ovaj pametni telefon kombinuje moderan dizajn sa snažnim hardverom, te je idealan za obavljanje svakodnevnih zadatka.

Pored telefona iz Redmi Note i Redmi serije, po specijalnim cenama mogu se pronaći i tableti. Redmi Pad Pro i Xiaomi Pad S6 Pro predstavljaju odličan izbor čak i za najzahtevnije ljubitelje tehnologije. Oba tableta dolaze sa novim Xiaomi HyperOS-om, koji omogućava besprekorne performanse, bilo da radite na jednom zadatku ili više njih istovremeno.

Xiaomi 13T i Xiaomi 14 modeli – performanse bez kompromisa

Za strastvene ljubitelje fotografije, Xiaomi 13T, Xiaomi 14 i Xiaomi 14 Ultra nude izvanredne specifikacije zahvaljujući profesionalnim kamerama razvijenim u saradnji sa kompanijom Leica. Kamere ovih modela su opremljene velikim otvorom blende, što omogućava izuzetnu reprodukciju boja, kontrast i rezoluciju, kao i zapanjujuću dubinu snimaka. Xiaomi i Leica su zajedno podigli standarde u mobilnoj fotografiji, što je očigledno na svakoj fotografiji ili snimku koje ovi modeli naprave.

Ne propustite priliku da sebi obezbedite neki od najtraženijih Xiaomi i Redmi telefona ili tableta po specijalnim cenama! Posetite vama najbližu Xiaomi prodavnicu i pronađite svoj savršen uređaj na popustu, samo do kraja septembra!

Više o ponudi možete pronaći na linku.

Promo tekst