Vanzemaljci stižu u studio Kurira? Nova epizoda emisije "Komšije" izazvala neponovljivu atmosferu: Ekipa broj pet dobila poljubac za sreću

Goran, učesnik tima broj pet, otkrio je da iako je po struci pravnik, nikada nije zapravo radio u toj sferi jer je "istraživao tajna društva i vanzemaljce"

Kurir Televizija

U novom formatu Kurir televizije, takmičarskoj emisiji "Komšiluk", čiji su voditelji Radomir Raša Vlačić i Mirka Vasiljević, uz pomoć „predsednice kućnog saveta“ Nataše Aksentijević, danas su se još dva tima takmičila u kuvanju kako bi osvojili nagradu od 1.000.000 dinara.

U ovoj epizodi se tim broj četiri, prijatelji koji su se upoznali preko zajedničkog hobija, Vesna i Igor, suprotstavio timu broj pet, dugogodišnjim prijateljima Radetu i Goranu.

Kurir Televizija 

Goran, učesnik tima broj pet, otkrio je da iako je po struci pravnik, nikada nije zapravo radio u toj sferi jer je "istraživao tajna društva i vanzemaljce", što je u voditeljima probudilo želju da u sledećoj emisiji jedan od tih vanzemaljaca dođe kako bi pružio podršku.

Na današnjem meniju bile su faširane šnicle sa sosom od mirođije, što je kod Vesne iz tima broj 4 izazvalo malu količinu panike, pa se odmah prijavila da pripremi sos. Na nesreću ovog tima, Goran i Rade su od Mirke dobili poljubac za sreću.

Kurir Televizija 

Ovog puta, u delu emisije gde takmičari odgovaraju na pitanja kako boi zaradili dodatno vreme za nabavku, ali i dodatne namirnice, oba tima su odgovorila na samo po jedno pitanje, što je značilo da imaju 60 sekundi za kupovinu, i osnovan spisak namirnica.

Nataša Aksentijević, dok se današnji takmičari pripremaju za ocenjivanje jela, sprovodi mala takmičenja sa ostalim timovima koja im mogu doneti dodatni bod. Ovog puta to je bilo mućenje belanaca kako bi se napravila što čvršća pena, a ovog puta je poen odneo Aleksa iz ekipe broj tri.

This browser does not support the video element.

Vanzemaljci stižu u studio Kurira? Nova epizoda emisije "Komšije" izazvala neponovljivu atmosferu: Ekipa broj pet dobila poljubac za sreću  Kurir televizija

 Ekipa broj pet je pokupila simpatije svojih komšija dezertom od jabuka koji su poslužili, dok se ekipa broj pet nije proslavila svojim sosom od mirođije. Oba tima su ovu epizodu takmičenja završili sa ukupno prikupljenih 6 poena.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs