NOVI MERCEDES V-KLASA POSTAVIO NOVE STANDARDE BEZBEDNOSTI: Ovo je tehnologija koja menja vožnju (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

NOVI MERCEDES V-KLASA POSTAVIO NOVE STANDARDE BEZBEDNOSTI: Ovo je tehnologija koja menja vožnju (VIDEO)

Auto -

U poslednjoj emisiji "Auto TV Edition," voditelj Nikola Radulović testirao je najnoviju generaciju Mercedes V-Klase. Emisija je donela detaljan pregled ovog luksuznog monovolumenskog automobila, osvetljavajući sve inovacije i tehničke karakteristike koje ga izdvajaju u svojoj klasi.

Nova Era za Mercedes V-Klasu

Mercedes je 1994. godine predstavio prvu generaciju svog kombija Vito, koji je vremenom evoluirao u prestižnu V-Klasu. U ovoj emisiji, Radulović je predstavio najnoviji restajling treće generacije, koji s pravom nosi naziv četvrte generacije zbog brojnih novina koje donosi. Na testu se našao model sa oznakom V300, pokretan motorom od 2000 kubika sa 237 konjskih snaga turbo dizela.

- Ovaj model sa avantgarde opremom i AMG spoljnim paketom donosi vrhunski luksuz i performanse - istakao je Radulović.

Mercedes V-Klase
foto: Kurir televizija

Unutrašnjost i Tehnologija

Unutrašnjost nove V-Klase prati najnovije trendove Mercedesovih modela, ali zadržava i određeni klasični šmek. Digitalizovana kontrolna tabla i dva ekrana dijagonale 12,3 inča čine vožnju maksimalno udobnom i sigurnom.

- Sa obe strane imamo klizna vrata koja se sada električno otvaraju, što je praktično za putnike - dodao je Radulović.

Mercedes V-Klase
foto: Kurir televizija

Sigurnost i Performanse

Novi Matrix LED farovi, adaptivni tempomat, panično kočenje i snimanje semafora samo su neki od sigurnosnih sistema koje donosi ova generacija. Pogon na sva četiri točka, uparen sa devetostepenim G-tronic menjačem, pruža izuzetnu stabilnost i snagu.

- 2.0 Mercedesov dizel motor sa 237 konjskih snaga pravi je užitak za vožnju, posebno kada se upari sa 9G Tronic menjačem - istakao je voditelj.

Mercedes V-Klase
foto: Kurir televizija

Fleksibilnost i Udobnost

V-Klasa se može konfigurisati prema potrebama korisnika, bilo da se radi o šest, sedam ili osam sedišta. Zadnja sedišta su anatomska, vrlo udobna, sa dodatnim funkcijama poput grejanja i ventilacije prednjih sedišta. Takođe, unutrašnje osvetljenje se može personalizovati putem RGB palete, što dodatno poboljšava atmosferu unutar vozila.

- Sedišta su anatomska, kožna, sa mogućnošću grejanja i ventilacije, što putovanja čini izuzetno prijatnim - dodao je Radulović.

Mercedes V-Klase
foto: Kurir televizija

Zaključak

Mercedes V-Klasa četvrte generacije donosi spoj luksuza, tehnologije i performansi, čineći ga idealnim izborom za dugačka putovanja i svakodnevnu upotrebu. Radulović je posebno naglasio kvalitet unutrašnjosti, sigurnosne sisteme i fleksibilnost konfiguracije sedišta kao ključne prednosti ovog modela.

- Sa V300D modelom, Mercedes je još jednom dokazao zašto je lider u automobilskoj industriji - zaključio je Radulović, pozivajući gledaoce da se sami uvere u sve što ovaj impresivni automobil nudi.

14:41

NOVI MERCEDES V-KLASA POSTAVIO NOVE STANDARDE BEZBEDNOSTI: Ovo je tehnologija koja menja vožnju

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

23:43

AUTO EP42

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track