U tržnom centru Galerija u Beogradu otvorena je spektakularna izložba luksuznih automobila pod nazivom Galerija automobila Srbije 2024. Ova manifestacija, koja će trajati do 27. oktobra, privlači posetioce iz celog grada i regiona, a ljubitelji automobilizma imaju priliku da uživo vide najnovije i najluksuznije modele automobila i motocikala na tržištu.

Naš reporter Marko Pajić obišao je izložbu i podelio svoje utiske.

- Celokupan prvi nivo Galerije pretvoren je u veliku izložbenu galeriju automobila. Atmosfera je sofisticirana, a modeli automobila izloženi su na način koji naglašava njihovu eleganciju, performanse i snagu. Tabla sa informacijama postavljena pored svakog automobila omogućava posetiocima da saznaju sve o specifičnostima modela, dok ljubazne hostese pružaju dodatne informacije za sve zainteresovane - istakao je Pajić.

Sequence 01.01_16_50_10.Still005.jpg
Kurir Televizija 

Posebna pogodnost ove izložbe je što je ulaz besplatan, a manifestacija je otvorena za sve posetioce svakog dana od 10 do 22 časa.

Jedan od najzanimljivijih segmenata ove izložbe je mogućnost da posetioci uđu u automobile, sednu za volan i osete kako izgleda vožnja iznutra. Pajić dodaje:

- Posetioci mogu da zakorače u automobile, da se smeste na vozačko mesto, osete volan i zamisle kako je voziti jedan od ovih luksuznih modela. Nakon toga, imaju priliku da zakažu i test vožnju - na parkingu tržnog centra mogu da isprobaju vozila uz pratnju instruktora.

Kurir Televizija Izložba Galerija automobila Srbije 2024 je otvorena za sve, ulaz je slobodan, a ljubitelji automobila mogu da uživaju u ovom jedinstvenom događaju svakog dana do 27. oktobra od 10 do 22 časa.

Tokom trajanja izložbe, organizovaće se brojne promocije i posebni popusti za one koji se odluče na kupovinu nekog od izloženih automobila. Izloženo je čak 80 modela, među kojima je 72 automobila i 8 motocikala, što će sigurno zadovoljiti apetite i ljubitelja motora.

- Ono što je posebno zanimljivo jeste da smo imali priliku da predpremijerno vidimo jedan motocikl koji još nije zvanično predstavljen i koji će biti premijerno prikazan u subotu. Pozivam sve da dođu i prisustvuju tom ekskluzivnom otkrivanju - naglasio je Pajić.

Kurir televizija Kurir televizija na najvećoj izložbi luksuznih automobila u Srbiji

Izložba Galerija automobila Srbije 2024 je otvorena za sve, ulaz je besplatan, a ljubitelji automobila mogu da uživaju u ovom jedinstvenom događaju svakog dana do 27. oktobra od 10 do 22 časa.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

m.vk.com Eksplozija automobila Andreja Torgašova