Izložba je otvorena za sve posetioce i trajaće do 27. Oktobra. Koji su sve brendovi izloženi i šta sve posetioci mogu da vide, gledaocima Kurir televizije otkrio je novinar Marko Pajić.

Luksuzni enterijeri, snažne mašine, moć, prestiž i elegantne linije najnovijih modela iz sveta auto i moto industrije, sve to čeka ljubitelje brzine na dobro poznatoj lokaciji u srcu prestonice. Posetioce čeka više od 80 modela raznih brendova, a bilo je i premijernih prikazivanja.

- Mi smo se ove godine potrudili da izložimo, pa skoro, sve modele koji su aktuelni i koje BMW ima. Premijera je, i glavni akcenat je na BMW III, IV generacije, pored toga tu su: aktuelni modeli X6-ice, BMW serije VII, M2 koji je jako redak model i koji nećete imati priliku jako često da vidite, nova generacije BMW-a X2, nova petica koja je tu več neko vreme; ali mislim da smo pokrili veliki deo svih naših aktuelnih modela - kaže MIloš Milutinović, prodajni savetnik BMW Delta motors.

U centru pažnje bila su hibridna vozila, odnosno ekološki čista vozila sa malom emisijom štetnih gasova.

- Do sada od kada se MG pojavio u Srbiji, bazirali smo se na B-SUV programu i C-SUV programu. Od sada MG širi svoj portfolio ponude i dolazimo sa B segmentom, sa automobilom koji se nalazi iza mede MG 3 Hibridom a u narednom periodu će doći i MG 3 ICE model - kaže Srđan Đoković, brend menadžer MG za Srbiju.

auto2.jpg
Kurir Televizija 

Naravno, pored najnovijih tehnologija i primene zelenih mera, ništa manje se nije obraćalo ni na bezbednost.

- Što se Hyundai-ja tiče, tu se taj korisnički expiriance vezuje uglavnom za napredne sisteme bezbednosti i pomoći vozaču, kao i za inovativne tehnologije u polju pogona kako benziskih tako i električnih. Inovativnost, praćenje najnovijih tehnologija, posvećenost elektrifikaciji, izuzetno dugačak i sveobuhvatni garantni period; od čak sedam godina bez limita na pređenu kilometražu, to je ono što su najveće odlike Hyundai brenda.  - kaže Vojislav Simić, produkt menadžer za Hyundai.

Kurir televizija NAJLUKSUZNIJI AUTOMOBILI NA JEDNOM MESTU! Nesvakidašnja izložba otvorena u beogradskom TC Galerija

Još jedan detalj koji se ističe, jeste da će svim potencijalnim kupcima tokom trajanja izložbe biti omogućena test vožnja kako bi se bolje upoznali sa odabranim automobilom; a obezbeđeni su i razni popusti, kao i mnoga druga iznenađenja.

Ako ste i vi pravi ljubitelj automobila, i želite da saznate iz prve ruke šta poslednja generacija donosi, iskoristite priliku, dođite u TC Galerija i posetite ovu manifestaciju.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs/Marko Pajić