Zanimljiv oglas jednog ljutog momka iz Maribora koji je raskinuo s devojkom pa odlučio da stavi auto na prodaju osvanuo je na Redditu.

"Prodaje se kretenski auto", napisao je u oglasu u kom prodaje "toyotu" za 2.600 evra. Pojasnio je da želi da se reši automobila jer ga podseća na bivšu devojku koja je, izgleda, naprasno raskinula vezu.

"Plaćao sam servise jer sam bio papučar"

oglas.jpg
Printscreen Reddit 

"Prodavac sam ja, a automobil sam kupio devojci. Budući da je raskinula sa mnom, uzeo sam ga nazad. Ma nije mi bilo na kraj pameti da prepustim (uvreda) tako lepu toyotu", napisao je. Priznao je i da je auto na nekim mestima izgreban, ali da se autom "nije divljalo nego samo seksalo".

"Automobil je malo korišćen i ne zahteva ulaganje. Doslovno je u stanju - natoči i vozi!", napisao je te otkrio da je plaćao servise jer je bio papučar, prenosi Index.hr.

"Bolji automobil za ovu zimu nećete naći. Eventualno ću pristati na zamenu za kakav štrik da se obesim. Ostalo me ne zanima", poručio je u objavi koja je mnoge nasmejala do suza.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video

02:50
ŽELJKO ŠAŠIĆ SE OGLASIO POVODOM SKANDALA ĐANIJA NA PROSLAVI SPORTISTA: On ima pravo da se ljuti, EVO KO JE NAPRAVIO GREŠKU VEČERI Izvor: Kurir televizija