ČAK I NAJBOLJE DOMAĆICE U OVOME GREŠE! Najcenjeniji beogradski master šef otkrio PRAVILAN način dinstanja luka (VIDEO)
Voditelj i master šef Radomir Raša Vlačić je u večerašnjoj emisiji Majke&Snajke otkrio kako da znamo da li smo dobro upržili luk tokom pripreme jela.
Često nam se desi tokom kuvanja da ne znamo kad je luk dovoljno dinstan, uvek postoji konfuzija da li luk treba da ostane siroviji ili skroz istopljen. Sa tim više nećete imati dileme jer je Raša u praksi pokazao kako ceo proces treba da izgleda.
Naime, luk treba da bude staklast jer je to po rečima master šefa suština upržavanja, tad luk pusti najviše sokova. Luk ne treba da se istopi skroz, treba da ostane proziran.
Za više saveta i trikova, pratite kulinarsko takmičenje Majke&Snajke i Rašinu kuhinju, gde svakog dana u 20 časova na Kurir televiziji možete videti kako se različita jela u praksi pripremaju!
Kurir.rs/M.L.
Bonus video:
"INTERES ZA VRAĆANJE U SRBIJU SVE VEĆI" Predsednik Vučić: Oko Božića plan za povratak ljudi iz dijaspore