KULINARSKI TRIK MASTER ŠEFA ZA SAVRŠENO PEČENO MESO! Otkrio kad je pravo vreme da okrenete šniclu na vatri!
U 29. emisiji najgledanijeg kuluinarskog šou programa kod nas Raša je otkrio da najčešće dobija pitanje kada je pravo vreme da se šnicla okrene, tj. kada da znamo da je gotova.
U ovoj epizodi porodica Milošević, snajka Aleksandra i majka Radmila spremale su milanske šnicle, a Raša je otkrio kako spremiti najsočnije meso.
- Obično me pitaju kako da znaš da je meso gotovo. Pored iskustva i osećaja, momenat da okrećemo šniclu je kada ona krene da pušta krv, tačnije, sok. Brašno u koji je prethodno bila uvaljana se jedva nazire, i to je idealan momenat da se okrene šnicla - kaže Raša.
Kurir.rs
Bonus video:
"INTERES ZA VRAĆANJE U SRBIJU SVE VEĆI" Predsednik Vučić: Oko Božića plan za povratak ljudi iz dijaspore