SPREMITE RIBU KAO PROFESIONALAC: Zapečena skuša na BRZ i LAK način, bez folije i papira!
Spremite zapečenu skušu sa povrćem na brz i lak način!
Skuša pripada porodici plavih riba i veoma je bogata omega 3 masnim kiselinama koje su u ishrani neophodni. Skušu je idealno konzumirati više od dva puta mesečno.
Potrebni sastojci:
- Skuša
- Crni luk
- Beli luk
- Peršun
- Belo vino
- Limun
- Tikvice
- Paprika
- Celer
- Šargarepa
- Čeri paradajz
Priprema:
Očistiti ribu. Vodu dodati u vatrostalnu posudu, preko toga sipati morsku so.
Dodati začine. Ribu posoliti spolja i unutra.
Tikvice se polože unutar ribe, a ona okrene da "pliva".
Ostatak povrća se dodati preko ribe, kao i maslinovo ulje. Dodati i limun.
Riba se ubacuje u rernu bez folije i pek papira.
Sastojci sa jelom treba da stoje u rerni 20 minuta na 200 stepeni.
Prijatno!
(Kurir.rs)
Bonus video:
"MI NEĆEMO KAO AMERIKANCI DA UPADAMO NA UNIVERZITETE!" Vučić: Jedino mi je žao studenata koji žele da uče! (VIDEO)