Ove nedelje, očekuje vas nešto totalno drugačije u emisiji "Majke i snajke".

Naime, i ove nedelje se organizuje humanitarna nedelja sa poznatima, a oni koju su je otvorili bili su influenseri na društvenim mrežama, Tina Grabež, Jelena Stevanović i Lazar Filipović, koji se našao u ulozi supruga i sina.

Tina i Jelena imale su zadatak da spreme čizkejk, a Lazar u ulozi sina odnosno muža imao je zadatak da proba specijalitet i da pogodi ko je spremio.

screenshot-7.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Dame su izgubile samo 6 minuta prilikom nabavke, tako da su imale 54 minuta da naprave čizkejk.

Kako je izgledalo pravljenje ovog kolača možete videti na videu ispod:

Kurir televizija DAN INFLUENSERA U EMISIJI "MAJKE I SNAJKE"! Jedinstvena atmosfera uz zabavu i smeh! Male tajne velikih majstora za ČIZKEJK!

Tina je brže napravila ovu poslasticu, pa je Jelena morala da se ubrza, a njih dve su izazvale fascinaciju kod majki i snajki, dok je Raša dao zamerku da je preterano sa žealtinom i da se nije dobro razmutio.

screenshot-9.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Lazar je uz pomoć svoje intuicije pogodio ko je napravio koji kolač i time osvojio dnevnu nagradu od 10.000 koja ide u humanitarne svrhe.

screenshot-10.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs