U emisiji "Puls Srbije," voditelji nove kulinarske emisije "Komšiluk" – Nataša Aksentijević, Radomir Raša Vlačić i Mirka Vasiljević – predstavili su svoj projekat, obećavajući da će doneti osveženje na male ekrane. Ova trojka, poznata po svojoj energiji i humoru, najavila je da emisija neće biti samo još jedan kuvarski šou, već pravi komšijski susret gde će se gledaoci zabavljati, učiti i možda pronaći inspiraciju za svoje kuhinje.

U svom prepoznatljivom stilu, voditelji su u studiju doneli tortu, simbolično nagoveštavajući slatki početak nove emisije. Nataša Aksentijević, poznata po duhovitosti i šarmu, istakla je da će emisija doneti mnogo više od pukog kuvanja.

- Nije ovo samo kuvarski šou. Mi smo uspeli da unesemo nešto novo i drugačije – da se bavimo ne samo jelima već i odnosima među takmičarima. Svi će se boriti za nagradu, ali ćete videti i da tu ima dosta zavrzlama, napetosti, ali i smeha - objasnila je Nataša uz osmeh.

366443_240916.01_45_29_14.Still011.jpg
Kurir Televizija 

Raša Vlačić, iskusni kuvar i voditelj emisije, nije skrivao oduševljenje što će gledaocima moći da prenese ne samo svoje kulinarske trikove, već i da pokaže kako se prave odlična jela u opuštenoj atmosferi.

- Ovo je emisija koja nas sve vraća komšijskom duhu, ali i izaziva. Ja sam i sam naučio par novih trikova. Zamislite, i profesionalni kuvari mogu da nauče nešto novo! I to od svojih žena ili kolega. Naučio sam, recimo, kako se može dodati poseban ukus jelima za koje sam mislio da već znam sve - istakao je Raša uz smeh.

366443_240916.01_51_14_20.Still009.jpg
Kurir Televizija 

Mirka Vasiljević je dodala da je upravo taj proces učenja ono što emisiju čini posebnom.

- Zajedno sa takmičarima, i mi učimo, improvizujemo, smejemo se. Ali tu su i ozbiljni trenuci. Kad kuvanje postane takmičenje, sve postaje ozbiljno. Ali najlepši deo je što nije samo kuvanje u pitanju - imamo i igre, zanimljive zadatke i, naravno, dobre priče - rekla je Vasiljević.

366443_240916.01_48_25_08.Still012.jpg
Kurir Televizija 

"Komšiluk" neće biti samo kuvarski izazov, već prava refleksija komšijskog života.

- Zamisli da otvoriš vrata svoje zgrade i ne znaš šta ćeš zateći - da li će lift raditi, koga ćeš sresti na stepenicama, da li će neko zatražiti šećer za kafu - rekla je Mirka uz osmeh.

- Sve te svakodnevne situacije prenosimo i na naš šou. Svi koji učestvuju suočavaju se s različitim izazovima, ali i lepim trenucima. Mi smo tu da ih podržimo, ali i da se dobro zabavimo.

Nataša Aksentijević je dodala da je veliki deo emisije i druženje.

- Svi mi znamo koliko je važno imati dobrog komšiju. Mi smo ovde kao jedna mala komšijska zajednica. I verujem da će se gledaoci osećati kao da su deo toga, kao da su sa nama u studiju. A možda će i sami poželeti da se okušaju u kuvanju - dodala je Nataša, pozivajući sve gledaoce da se pridruže svakog radnog dana u 11 i 23 časa.

Kurir televizija "KOMŠILUK": NOVI ZABAVNI KULINARSKI ŠOU KOJI ĆE VAS OSVOJITI! Voditelji najavljuju spektakl

Zašto gledati "Komšiluk"?

Na kraju emisije, voditelji su zaključili da je "Komšiluk" emisija koja nudi nešto za svakoga - kulinarske savete, zabavne igre i interesantne priče.

- Ovo je emisija u kojoj će svaki gledalac pronaći nešto za sebe. Bilo da želite da naučite novi recept, da se nasmejete ili da gledate kako takmičari prolaze kroz izazove, tu smo za vas - rekao je Raša.

366443_240916.01_49_08_20.Still010.jpg
Kurir Televizija 

- Mi smo tu da se družimo, kuvamo, pomažemo i, naravno, da se smejemo. Komšiluk je emisija za opuštanje i uživanje - zaključila je Mirka, pozivajući sve da ne propuste prvi susret sa "komšijama."

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

 Bonus video: 

Kurir televizija KREĆE BORBA ZA 1.000.000 DINARA! Nova zabavna emisija na Kurir televizijI sa DNEVNOM, NEDELJNOM I GLAVNOM NAGRADOM: Kuvanjem i druženjem do pobede!