"Komšiluk": Novi zabavni kulinarski šou koji će vas osvojiti! Voditelji emisije najavljuju spektakl

Tripod produkcija


U emisiji "Puls Srbije," voditelji nove kulinarske emisije "Komšiluk" – Nataša Aksentijević, Radomir Raša Vlačić i Mirka Vasiljević – predstavili su svoj projekat, obećavajući da će doneti osveženje na male ekrane. Ova trojka, poznata po svojoj energiji i humoru, najavila je da emisija neće biti samo još jedan kuvarski šou, već pravi komšijski susret gde će se gledaoci zabavljati, učiti i možda pronaći inspiraciju za svoje kuhinje.

U svom prepoznatljivom stilu, voditelji su u studiju doneli tortu, simbolično nagoveštavajući slatki početak nove emisije. Nataša Aksentijević, poznata po duhovitosti i šarmu, istakla je da će emisija doneti mnogo više od pukog kuvanja.

- Nije ovo samo kuvarski šou. Mi smo uspeli da unesemo nešto novo i drugačije – da se bavimo ne samo jelima već i odnosima među takmičarima. Svi će se boriti za nagradu, ali ćete videti i da tu ima dosta zavrzlama, napetosti, ali i smeha - objasnila je Nataša uz osmeh.

Kurir Televizija 

Raša Vlačić, iskusni kuvar i voditelj emisije, nije skrivao oduševljenje što će gledaocima moći da prenese ne samo svoje kulinarske trikove, već i da pokaže kako se prave odlična jela u opuštenoj atmosferi.

- Ovo je emisija koja nas sve vraća komšijskom duhu, ali i izaziva. Ja sam i sam naučio par novih trikova. Zamislite, i profesionalni kuvari mogu da nauče nešto novo! I to od svojih žena ili kolega. Naučio sam, recimo, kako se može dodati poseban ukus jelima za koje sam mislio da već znam sve - istakao je Raša uz smeh.

Kurir Televizija 

Mirka Vasiljević je dodala da je upravo taj proces učenja ono što emisiju čini posebnom.

- Zajedno sa takmičarima, i mi učimo, improvizujemo, smejemo se. Ali tu su i ozbiljni trenuci. Kad kuvanje postane takmičenje, sve postaje ozbiljno. Ali najlepši deo je što nije samo kuvanje u pitanju - imamo i igre, zanimljive zadatke i, naravno, dobre priče - rekla je Vasiljević.

Kurir Televizija 

"Komšiluk" neće biti samo kuvarski izazov, već prava refleksija komšijskog života.

- Zamisli da otvoriš vrata svoje zgrade i ne znaš šta ćeš zateći - da li će lift raditi, koga ćeš sresti na stepenicama, da li će neko zatražiti šećer za kafu - rekla je Mirka uz osmeh.

- Sve te svakodnevne situacije prenosimo i na naš šou. Svi koji učestvuju suočavaju se s različitim izazovima, ali i lepim trenucima. Mi smo tu da ih podržimo, ali i da se dobro zabavimo.

Nataša Aksentijević je dodala da je veliki deo emisije i druženje.

- Svi mi znamo koliko je važno imati dobrog komšiju. Mi smo ovde kao jedna mala komšijska zajednica. I verujem da će se gledaoci osećati kao da su deo toga, kao da su sa nama u studiju. A možda će i sami poželeti da se okušaju u kuvanju - dodala je Nataša, pozivajući sve gledaoce da se pridruže svakog radnog dana u 11 i 23 časa.

This browser does not support the video element.

"KOMŠILUK": NOVI ZABAVNI KULINARSKI ŠOU KOJI ĆE VAS OSVOJITI! Voditelji najavljuju spektakl   Kurir televizija

Zašto gledati "Komšiluk"?

Na kraju emisije, voditelji su zaključili da je "Komšiluk" emisija koja nudi nešto za svakoga - kulinarske savete, zabavne igre i interesantne priče.

- Ovo je emisija u kojoj će svaki gledalac pronaći nešto za sebe. Bilo da želite da naučite novi recept, da se nasmejete ili da gledate kako takmičari prolaze kroz izazove, tu smo za vas - rekao je Raša.

Kurir Televizija 

- Mi smo tu da se družimo, kuvamo, pomažemo i, naravno, da se smejemo. Komšiluk je emisija za opuštanje i uživanje - zaključila je Mirka, pozivajući sve da ne propuste prvi susret sa "komšijama."

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

 Bonus video: 

This browser does not support the video element.

KREĆE BORBA ZA 1.000.000 DINARA! Nova zabavna emisija na Kurir televizijI sa DNEVNOM, NEDELJNOM I GLAVNOM NAGRADOM: Kuvanjem i druženjem do pobede!   Kurir televizija