00:40

MARKO JANKETIĆ SE RAZGAĆIO Pored glume voli i da kuva, spremio je klopu za žensko društvo

dobar domaćin

ZNAMO ŠTA STE RADILI PROŠLOG LETA: Janketić bio glavni kuvar na snimanju MOČVARE, a evo šta kaže njegova koleginica (VIDEO)

Kultura -

Veliki uspeh postigla je i druga sezona TV serije "Močvara", a ovog vikenda je veliko finale na Superstaru.

Nove epizode vode nas u Sentu u naizgled idiličnom mesto, na obali reke, gde jedna porodica živi, vlada i odličuje o životu i smrti. Na društvenim mrežama pojavio se snimak Marka Janketića kako sprema hranu za kolege, kad su snimali "Močvaru" prošlog leta.

"Serija je snimana u kaštelu u kojem smo i bili smešteni. Glumci snimaju između 10 i 14 sati, a za vreme pauze se odmaraju. Zanimljivo je kako sam budio Gorana Bogdana. Mislim da biste taj snimak skupo platili, ali ga nećete dobiti. Uletim u sobu, isprepadam ga kako kasni na set, a on skoči. Lepo smo se družili. Ovo je bilo jedno od izazovnijih snimanja koje sam imao", izjavio je Janketić za Kurir.

jedenje
foto: Printscreen

Glumac je spremao hranu za svoje koleginice.

"Hoću da probam", rekla je mlada glumica Jana Bjelica, koja je probala njegove pečene kobasice i pohvalila ga za kulinarsko umeće.

Anja Pavičević
foto: FIREFLY PROMO

I Anja Pavičević hvali svog kolegu.

"S Markom je uvek neko zezanje i ludilo, a onda su došli trenuci kad smo se zapravo upoznali i počeli da razgovaramo, da upoznajemo jedno drugo. I dan-danas kaže da me voli kao sestru i da na njega mogu uvek da računam, koji god problem da imam", rekla je Anja u nedeljnom intervjuu za Kurir.

Glumici iz Bara će samo snimanje ostati u najlepšem sećanju.

"Najlepše moguće sećanje. Tačno je da smo svi živeli u kaštelu koji je dom Garčevića u seriji. Taj kaštel i život u njemu su nam pomogli da osetimo energiju te porodice, kao i atmosferu. Uživali smo i to snimanje nikad neću zaboraviti", kaže Anja.

Marko Janketić
foto: Marina Lopičić

Kurir.rs

Bonus video:

02:00

NATAŠA DRAKULIĆ O JANKETIĆU, KOSTIĆU I IGORU: Oni su moji VITEZOVI, pisaću im do kraja života šta hoće (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track