Serija "Ubice mog oca" čiji su kreatori reditelj Predrag Gaga Antonijević i scenaristkinja Nataša Drakulić, u našoj zemlji doživela je već šestu sezonu. Međutim, i u svetu ređa uspehe.

whatsapp-image-20220804-at-2.35.42-pm.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Pre dve godine Radio-televizija Srbije je, u saradnji sa međunarodnom distributerskom kompanijom "Global Content Enterprise", uspešno realizovala prodaju licenci za ovu seriju za tržište Južne i Severne Amerike kompaniji "Olympusat". Sada je poslove njene dalje prodaje preuzeo Telekom Srbije, pa lepe vesti stižu opet iz Amerike.

Prva sezona dostupna je odavno na striming platformi Amazon Prime, a sada je dobila svoju sinhronizaciju na španski jezik. Antonijević kaže da je ovo veliki uspeh.

vladimir-sporcic2.jpg
Vladimir Šporčić 
foto: Vladimir Šporčić

Pre toga isto je doživeo i njegov projekat „Državni službenik“.

- Čestitam svima koji su radili na ovom projektu. Dosta smo mi gledali španske serije, neka sada oni gledaju malo naše. Baš mi se dopada kako su uradili sve likove, a posebno volim da gledam Vuka Kostića - poručuje Gaga iz Amerike.

Glavne uloge u „Ubicama“ igraju Vuk Kostić, Marko Janketić, Nebojša Glogovac, Jelisaveta Orašanin i Nataša Ninković.

Pogledajte snimak:

Kurir Seriju Ubice mog oca sinhronizovali na španski jezik

(Kurir.rs)

Bonus video:

Kurir televizija TIHOMIR STANIĆ OTKRIO NAJVEĆU TAJNU SERIJE UBICE MOG OCA Sledeća sezona će se baviti OPASNIM društvenim problemom