UDOVICA NEBOJŠE GLOGOVCA ZABLISTALA NA PREMIJERI: Milicu retko viđamo u javnosti, a sad je oduševila i NIJE BILA SAMA! (FOTO)
Foto: Jovan Vidaković

UŽIVALA

UDOVICA NEBOJŠE GLOGOVCA ZABLISTALA NA PREMIJERI: Milicu retko viđamo u javnosti, a sad je oduševila i NIJE BILA SAMA! (FOTO)

Kultura -

U Beogradskom dramskom pozorištu je pre dve večeri premijerno izvedena predstava Lenke Udovički "Tramvaj zvani želja", što je bila prilika da se neka poznata lica iz sveta umetnosti pojave ne samo na sceni, već i u publici.

Posebnu pažnju privukla je Milica Glogovac, udovica legendarnog Nebojše Glogovca, koja se inače veoma retko pojavljuje u javnosti.

Milica Glogovac tako sada nije mogla da propusti premijeru u kojoj su učestvovali mnogi Glogovčevi i njeni prijatelji, pa je na događaj došla u pratnji prijateljice.

Tramvaj zvani želja, Milica Glogovac
foto: ATA images

Udovica Nebojše Glogovca bila je tokom čitave večeri nasmejana i pozirala je okupljenim fotoreporterima, a kasnije se u foajeu pozorišta družila sa dragim ljudima.

Milica Glogovac se inače bavi novinarskim poslom, ali i povremenim PR aktivnostima.

Tramvaj zvani želja, Milica Glogovac
foto: ATA images

Udovica Nebojše Glogovca nastavila je sa životom posle smrti svog slavnog supruga, a najviše je okrenuta podizanju njihove ćerke Sunčice.

- Važno mi je da ćerki odnegujem tu životnu radost, jer je i meni bilo važno da je sačuvam. Zato mi je najveći zadatak da se ona vesela budi i da se raduje svakom novom danu. Sunčica je dete puno ljubavi, pametna je i darovita, stoga mogu biti samo srećna i ponosna zbog toga u kakvo dete raste, a nedavno je napunila pet godina - rekla je Milica koja i dan-danas uz sebe ima podršku Nebojšine porodice.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:49

MIODRAG DRAGIČEVIĆ PRVI DOBITNIK NAGRADE NEBOJŠA GLOGOVAC Glumac odžao emotivan govor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track