Na male ekrane Superstara ovog vikenda stiže druga sezona serije "Kalkanski krugovi".

Pre publike prvu epizodu priče nastale kao plod saradnje Telekoma Srbija i produkcije Fajerflaj imali su priliku da vide novinari, koji su saznali da su velika pojačanja serije Nebojša Dugalić i Paulina Manov. Glumac igra profesora Petrovića i bio je veliko fan prvog dela.

kk-foto-firefly.jpg
Firefly Productions 
foto: Firefly Productions

- Gledao sam celu prvu sezonu, iako u njoj nisam igrao. Drago mi je što sam dospeo u vrtlog ovih "kalkanskih sudbina", pogotovo što je moj lik onaj koji donosi neke nove vrtloge i dvosmislenosti u ono što se već zavrtelo u prvoj sezoni. To je jedan od onih karaktera koji i za sobom i ispred sebe otvara razne intrige, zapitanosti, i zapravo se nekako prede cela ta tenzija priče i ostalih sudbina kroz njega. Meni je bilo najvažnije da je cela priča otišla dublje u magiju i mitologiju - približio je svoj lik Nebojša Dugalić na konferenciji za medije.

kalkanski-krugovi-kzn-28032023-0038.jpg
ATA images 
foto: ATA images

Glumica Paulina Manov tumači, kako ona kaže, novi i stari lik.

- Ona je živela tu, bila je ranije u Australiji, i vratila se. Veoma je zanimljiv nastavak. Očekujem da će publici biti zanimljive nove epizode. O ulozi ne mogu da otkrijem previše. Vraća se u Dol da se bori za ono što je tamo ostavila - rekla je glumica, koja je osvojila srca publike kao Ljiljana u filmu "Toma".

printscreenrts.jpg
Printscreen RTS 
foto: Printscreen RTS

Drugu sezonu radila su dva reditelja - Milan Karadžić i Gordan Matić, a i dalje priču nose Vojin Ćetković i Ivana Zečević.

- Priča je uglavnom krenula u onom pravcu u kom sam želeo. Istina, tokom prve sezone sam postavljao pitanja u vezi sa svojim likom, ali druga sezona je dala odgovor na njih - ko je čovek koga igram, o čemu razmišlja i čemu stremi, i šta se s njim uopšte dešava. Bez obzira na priču o ćerki i tom osnovnom odnosu oca i ćerke koja je u problemu, ispod svega toga me je zanimalo šta taj moj čovek radi u tom selu - priznao je Ćetković.

Serija će se prikazivati vikendom u 21 sat, a druga sezona, kao i prva, ima 10 epizoda. Kurir.rs

Bonus video:

Kurir televizija PAULINA MANOV PROGOVORILA O BEKSTVU OD KUĆE: Bila je jako mlada, a želela je da se osamostali