NAŠI JUNACI NAPRAVLJENI SU PO UZORU NA "PINK PANTERE": Miloš Timotijević o novom italijanskom filmu "Kao ovce među vukovima"
Foto: Gordan Jović/ Rts

TV ekran

NAŠI JUNACI NAPRAVLJENI SU PO UZORU NA "PINK PANTERE": Miloš Timotijević o novom italijanskom filmu "Kao ovce među vukovima"

Kultura -

Poslednjih godina glumac Miloš Timotijević kao da nema pauzu u radu. Na kanalu Superstar tek se završilo prikazivanje serije "Trag divljači", a filmski festival u Sarajevu bio je prilika da na trenutak zastane i najavi nove serije i triler "Kao ovce među vukovima" Lide Patituči, koji je snimao u Italiji.

Miloš Timotijević
foto: Kurir televizija

- Film je veoma lepo prihvatila publika na festivalima, a uskoro treba da krene i njegova distribucija po bioskopima širom Italije. Glavnu ulogu igra Izabela Ragoneze. Ona tumači lik policijske inspektorke koja je na tajnom zadatku i treba da razotkrije jugoslovensku krimi-bandu. Međutim, u mutne poslove je upleten i njen rođeni brat, pa mora da bira između toga da li treba da spase svoju porodicu ili da radi profesionalno svoj posao - kaže Miloš za TV Ekran.

Timotijević igra jednog od članova te grupe.

- Naši junaci su napravljeni po uzoru na "pink pantere", a specijalnost su im oružane pljačke. Svaki junak ima svoju ratnu prošlost. Našeg vođu igra hrvatski glumac Alan Katić, tu smo crnogorski kolega Aleksandar Gavranić i ja. Film smo snimali više od mesec dana u Rimu - dodaje glumac, koji kao da je pretplaćen za uloge negativaca.

- Više volim da tumačim ljude sa one strane zakona jer su uzbudljiviji i zanimljiviji za igru, ne znam zašto, ali ljudi se više vezuju za takve likove, što je, po meni, vrsta fenomena. S vremena na vreme volim da odigram i pozitivca, kao što se dogodilo u serijima "Poziv" i "Poseta".

Miloš Timotijević
foto: Printscreen

Timotijević se prvi put u novom projektu Javnog servisa sreće u kadru s Mirjanom Joković.

- Isključivo sam imao scene s Mirom, jako mi drago što sam imao priliku da sarađujem s njom. Ona je prvenstveno veliki čovek, a i naša fenomenalna glumica. Serija je triler i volim da ostavim gledaocima da sami otkrivaju priču. Saradnja i snimanje "Posete" ostaće mi u najlepšoj uspomeni zbog sjajnog reditelja Veljka Mićanovića - zaključuje glumac.

Kurir.rs/ TV Ekran

Bonus video:

01:15

Milos

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track